طرز تهیه ساندویچ جگر به شیوه رستورانی لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه ساندویچ جگر با مرحل تهیه مرحله به مرحله

طرز تهیه ساندویچ جگر در منزل یک ساندویج عالی خوشمزه که براحتی میتونید تهیه کنید و نوش جان کنید حتما از ادویه های گفته شده و به ویژه زیره و آویشن و فلفل قرمز تاثیر عالی در داشتن ساندویچ مخصوص داره , در ادامه روش تهیه این ساندویچ خوشمزه و پرطرفدار رو کاملا ساده توضیح دادیم.

مواد لازم

????۷۵۰ گرم جگر گوسفندی یا گوساله
????۱ کاسه آرد
????روغن سرخ کردنی
????زیره وآویشن ونمک و پودر فلفل قرمز به دلخواه
مواد سالاد پیاز????????
????۱ عدد پیاز
????۱ عدد گوجه فرنگی
????نصف دسته جعفری
????نمک وسماق
مواد سس داخل نان????????
????۱ ق غ رب فلفل
????۱ فنجان روغن زیتون
????جعفری خرد شده

طرز تهیه ساندویچ جگر
ساندویچ جگر

طرز تهیه و آمااده سازی ساندویچ جگر

ابتدا جگر را شسته و خرد کنید و داخل ظرفی ریخته و رویش آرد بریزید و خوب آردپاشی کنید سپس داخل الک یا صافی توری بریزید تا آرد اضافی اش گرفته شود
و داخل تابه مورد نظر روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا خوب داغ شود سپس جگر ها را سرخ کنید برای جلوگیری از چسبیدن جگر ها به یکدیگر هر از گاهی هم بزنید
۱۰ دقیقه سرخ کردنش کافیست
جگر سرخ شده را داخل ظرفی بریزید و تا داغ است نمک و ادویه ها را بهش اضافه کنید و هم بزنید
از طرفی پیاز و گوجه فرنگی و جعفری را خرد کرده و نمک و سماق اضافه کنید و هم بزنید
برای سس داخل نان:
رب فلفل و جعفری خرد شده و روغن زیتون را مخلوط کرده از این سس روی نان مورد نظر بمالید و کمی نان را داخل تابه یا دستگاه تست حرارت دهید
داخل نان جگر و سالاد پیازو ریخته و بپیچید و بقیه جگر و سالاد پیاز را داخل ظرف سرو ریخته و به این شکل هم میتوانید سرو کنید

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *