طرز تهیه سالاد سزار با عطر و بوی بینظیر خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه سالاد سزار با مرحل پخت کامل

طرز تهیه سالاد سزار مهمترین اصل توی این سالاد سس هستش که عطر و بوی بینظیری به این سالاد میده اول از همون شروع کنم.

مواد لازم سالاد سزار

۱ عدد سینه مرغ

پیاز نگینی خورد شده

۱ عدد زرده تخم مرغ

سس مایونز

پنیر پارمزان

روغن زیتون

۱سرکه بالزامیک

۱ عدد سیر رنده شده

نمک فلفل سیاه ، زردچوبه ، زعفران

پودر سیر

سس خردل

آب لیمو ترش

نصف یدونه نون باگت خورد شده به صورت مکعبی

کاهوی خورد شده

گوجه گیلاسی

طرز تهیه سالاد سزار

طرزتهیه و آماده سازی سالاد سزار

ابتدا توی یه کاسه ۱ عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنیم بعد بهش ۱ ق غ خ سس مایونز و ۱ ق غ خ سس خردل،۲ ق غ خ آب لیمو ترش تازه، تقریبا ۲ ق‌ غ خ پنیر پارمزان،۴ق غ خ روغن زیتون ۱ ق غ خ سرکه بالزامیک، ۱ عدد سیر رنده شده و نمک رو با هم خوب با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه غلظت سس هم نباید خشک و شل باشه حد متوسط باید باشه.
برای مرغ هم ۱ عدد سینه مرغ رو با پیاز نگینی خورد شده،فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، زعفران دم شده و پودر سیر خوب ورز میدیم و میذاریم به مدت ۲ الی ۳ ساعت مزه دار بشه و سپس توی تابه رژیمی بدون روغن میذاریم سرخ بشه و بپزه بعد برمیگردونیم طرف دیگه تا کاملا سرخ بشه. خیلی آبدار و لذیذ میمونه.
برای نون هم من نصف یدونه نون باگت رو به صورت مکعبی خورد کردم و بهش تقریبا ۴ ق غ خ روغن زیتون که بهش ۱ عدد سیر رنده شده زده بودم و خوب مخلوط کرده بودم رو زدم و خوب یکدستشون کردم و توی ظرف فر چیدم و توی توستر گذاشتم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تا کبابی و برشته بشن.
حالا توی ظرف مد نظر اول کاهوی خورد شده ریختم و روش سس ریختم و روی اونم نون و روی اونم مرغ مونو که نواری با چاقوی‌لبه صاف برش زدیم(برای اینکه شکلش به هم نخوره) روی سالادمون میچینیم و روی اونم گوجه گیلاسی گذاشتم و پنیر پارمسان روش ریختم.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *