آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه سالاد سزار با مرحل پخت کامل
طرز تهیه سالاد سزار مهمترین اصل توی این سالاد سس هستش که عطر و بوی بینظیری به این سالاد میده اول از همون شروع کنم.
مواد لازم سالاد سزار
۱ عدد سینه مرغ
پیاز نگینی خورد شده
۱ عدد زرده تخم مرغ
سس مایونز
پنیر پارمزان
روغن زیتون
۱سرکه بالزامیک
۱ عدد سیر رنده شده
نمک فلفل سیاه ، زردچوبه ، زعفران
پودر سیر
سس خردل
آب لیمو ترش
نصف یدونه نون باگت خورد شده به صورت مکعبی
کاهوی خورد شده
گوجه گیلاسی
طرزتهیه و آماده سازی سالاد سزار
ابتدا توی یه کاسه ۱ عدد زرده تخم مرغ رو با چنگال کمی میزنیم بعد بهش ۱ ق غ خ سس مایونز و ۱ ق غ خ سس خردل،۲ ق غ خ آب لیمو ترش تازه، تقریبا ۲ ق غ خ پنیر پارمزان،۴ق غ خ روغن زیتون ۱ ق غ خ سرکه بالزامیک، ۱ عدد سیر رنده شده و نمک رو با هم خوب با همزن میزنیم تا کاملا یکدست بشه غلظت سس هم نباید خشک و شل باشه حد متوسط باید باشه.
برای مرغ هم ۱ عدد سینه مرغ رو با پیاز نگینی خورد شده،فلفل سیاه، نمک، زردچوبه، زعفران دم شده و پودر سیر خوب ورز میدیم و میذاریم به مدت ۲ الی ۳ ساعت مزه دار بشه و سپس توی تابه رژیمی بدون روغن میذاریم سرخ بشه و بپزه بعد برمیگردونیم طرف دیگه تا کاملا سرخ بشه. خیلی آبدار و لذیذ میمونه.
برای نون هم من نصف یدونه نون باگت رو به صورت مکعبی خورد کردم و بهش تقریبا ۴ ق غ خ روغن زیتون که بهش ۱ عدد سیر رنده شده زده بودم و خوب مخلوط کرده بودم رو زدم و خوب یکدستشون کردم و توی ظرف فر چیدم و توی توستر گذاشتم با حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه تا کبابی و برشته بشن.
حالا توی ظرف مد نظر اول کاهوی خورد شده ریختم و روش سس ریختم و روی اونم نون و روی اونم مرغ مونو که نواری با چاقویلبه صاف برش زدیم(برای اینکه شکلش به هم نخوره) روی سالادمون میچینیم و روی اونم گوجه گیلاسی گذاشتم و پنیر پارمسان روش ریختم.