آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه رول هویج شیرینی مقوی و سالم
طرز تهیه رول هویج دسر کاملا مقوی با مواد اولیه سالم و مفید برای بچه ها با آموزش جامع و بیان ساده
مواد لازم برای رول هویج:
بیسکوویت
هویج
شکر
بیسکوویت پودر شده کاکائویی
پودر کاکائو و گردو
روغن مایع
شکلات و بادام برای تزئین
✍طرزتهیه:
بیسکوویتها رو داخل غذا ساز ریخته و پودر کنید. هویج رو پوست گرفته رنده ریز بزنید و داخل قابلمه بریزید. شکر و آب رو اضافه و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزه و آبش کشیده بشه. سپس داخل غذاساز پوره کنید.
پوره هویج رو به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و به یک قسمت بیسکویت ساده پودر شده اضافه و مخلوط کنید تا خمیری شه.
قسمت دیگر را هم با بیسکوویت پودر شده کاکائویی و پودر کاکائو و گردو مخلوط کرده، همزده تا خمیری شه.
در ادامه برای رول کردن مخلوط هویج و بیسکویت، کاغذ روغنی مستطیل شکلی رو با روغن مایع چرب کنید و خمیر ساده روش بگذارید و یک کاغذ روغنی دیگر روی آن قرار بدید و با وردنه صاف کنید تا بشکل مستطیل دربیاد.
با خمیر کاکائویی هم همین کارو بکنید. کاغذ روغنی دیگری رو به شکل مستطیل ببرید و با روغن مایع چرب کنید. خمیر کاکائویی را روی آن قرار بدید و کاغذ دیگری روی آن بگذارید با وردنه بکشید تا مانند خمیر ساده، مستطیل باز بشه.
سپس خمیر کاکائویی رو روی ساده بگذارید و کاغذ روغنی رو جدا کنید و با وردنه بکشید که دو لایه بهم بچسبن و آروم از طول مستطیل رول کنید و کاغذ رو دورش بپیچید و برای نیم ساعت داخل فریزر بگذارید و بعد برش بزنید.
در انتها برای تزیین شکلات را به صورت بن ماری ذوب کنید کمی از رول های برش زده رو داخل شکلات آب شده بزنید و چند دونه پرک بادام روش بگذارید. به همین سادگی و شیکی حدود 16 رول هویج بیسکویتی رو آماده کنید.