طرز تهیه حلقه های بادمجان تنوری فینگر فود عالی به همراه گوجه و پنیر که بهشپیتزای بادمجان هم گفته میشه که مواد ساده و روند پخت ساده ای داره .
این غذای ساده ولی خوشمزه که به عنوان پیش غذا و فینگرفود هم در نظر گرفت میشه در فر پخت و همچنین روی گاز در تابه رژیمی هم میشه پخت اگز فر دست ساز هم درست کنید به راحتی داخل اون هم میشه حلقه های بادمجان رو آماده کرد.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت حلقه بادمجان با گوجه و پنیر چیست ؟
1 بادمجان
گوجه گیلاسی
30 گرم پنیر (رنده شده)
روغن زیتون اضافی
نمک
فلفل و آویشن اختیاری است
پونه کوهی
مراحل و طرز تهیه حلقه های بادمجان تنوری :
ابتدا باید دو انتهای بادمجان را برداشته ، آن را بشویید و سپس آنرا به برش هایی به ضخامت حدود 2 سانتی متر برش دهید.
یک سینی مخصوص پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و برش های بادمجان را در کنار یکدیگر قرار دهید. سپس هر برش را با روغن زیتون اضافی چرب کرده و نمک اضافه کنید.
گوجه های گیلاس را بشویید ، آنرا تفت دهید و در یک کاسه جمع کنید. آن را را با مقداری روغن ، نمک ، پونه کوهی مخلوط کنید.
سطح هر قطعه بادمجان را با یک قاشق غذاخوری گوجه فرنگی گیلاس و پنیر رنده شده پر کنید و در فر از پیش گرم شده با دمای 200 درجه و به مدت 25 دقیقه بپزید. از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
بادمجان های پخته شده با گوجه فرنگی گیلاس در حالی که هنوز گرم هستند آماده سرو هستند.
نکته : برای پخت روی گاز تابه رژیمی رو بزارید گرم ورقه های بادمجان را بهش انتقال بدید ، توجه داشته باشید که حتما شعله پخش کن استفاده کنید و روی شعله کم 25 الی 30 دقیقه زمان بدید تا بپزه.
نوش جان