طرز تهیه چیپس سیب زمینی حلقه ای با دستور مرحله ای

طرز تهیه چیپس سیب زمینی حلقه ای که هم ساده است با انواع ادویه های خوشمزه و طعم دهنده که بسیار لذیذ میشه .

مواد لازم برای تهیه چیپس سیب زمینی چیست ؟

سیب زمینی آب پز ۵۰۰ گرم تقریبا ۵عدد متوسط شد برای من ولی حتما وزن کنید.

نشاسته ذرت ۹۰ گرم (نشاسته با آرد ذرت فرق داره. نشاسته رنگش سفیده ولی آرد ذرت زرد رنگه)

ادویه ها رو من چشمی ریختم شما هم طبق ذائقه تون میتونید کم وزیادش کنید ولی هیچ کدوم رو حذف نکنید بخصوص پودر پیاز و سیر

پودرپیاز، پودرسیر، تخم گشنیز، زردچوبه، پودرفلفل قرمز، فلفل سیاه و نمک ۱ق غ

روغن مایع ۲ق غ پر

چیپس سیب زمینی حلقه ای

مراحل و طرز تهیه چیپس سیب زمینی حلقه ای

ابتدا سیب زمینی ها رو بپزید و پوست بگیرید، رنده ریز بزنید و با دست ورز بدید تا حالت خمیری و یکدست شود (توجه داشته باشید سیب زمینی ها حتما باید کامل خنک شه بعد رنده کنید وگرنه خیلی چسبنده میشه موقع ورز دادن) ادویه ها ونشاسته و نمک رو اضافه و خوب مخلوط کنید.

روغن رو هم روش بریزید و خوب ورز دهید .یک کیسه فریزر را روی سطح کار باز کنید و خوب چربش کنید مخلوط را روش بزارید . دستتونم چرب کنید روی خمیر بزنید،سپس یک کیسه فریزر چرب شده دیگه روش بکشید.باوردنه باز کنید.ضخامت ۴ میل.
کاتر دایره رو چرب کنید وکاتر بزنید(قطر۶سانت)

حالا با ته ماسوره یا یک کاتر کوچکتر سایز تقریبا ۳ و نیم سانت وسط دایره های بزرگتر رو خالی کنید تا بشکل حلقه دربیاد. دایره های کوچکتر رو هم با سایز کوچک یک ماسوره دیگه خالی کنید .اضافه های خمیرو بردارید بعد دوباره اونا رو هم جمع کرده،بازکنید و کاتر بزنید.

داخل روغن داغ شناور سرخشون کنید. حدود ۶الی۷ دقیقه. وقتی یدونه رو انداختید تو روغن صبر کنید پف کنه و بالا بیاد بعد اون یکی رو بندازید وگرنه بهم میچسبن.

با چنگال هم زیرو رو کنید تا بهم نچسبن .داخل صافی ریخته تا روغن اضافه ش گرفته شه وبا سس گوجه فرنگی تند نوش جان کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *