طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای برخلاف تصور عموم که فکر می کنند این مربا تلخ میشه اتفاقا این مربا به شیرینی عسل میشه فقط باید مراحل رو بادقت و حوصله انجام بدید.
من اکثرا این مربا رو آمادده میکنم و حتما یک شیشه برای ماه رمضان نگه میدارم که بسیار خوب و مقوی است و در ادامه مراحل تلخی گیری پرتقال و طرز تهیه این مربای خوشمزه رو براتون می گم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه مربای پرتقال چیست ؟
پرتقال ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آب ۳ پیمانه
آب اضافه ۳ لیتر
نمک ۱ قاشق سوپ خوری
مراحل و طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای :
ابتدا سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید.
شکر و ۳ پیمانه آب را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید.
بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه ها خراب نشود وقتی قوام امد کمی وانیل و ابلیمو اضافه کنید.
بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید.
نوش جان من برای ماه مبارک رمضان این مربای خوش رنگ و خوشمزه رو درست کردم.
نوش جان
همونطور که دیدید تنها و بهترین راه برای گرفتن تلخی پرتقال استفاده از آب نمک است فقط پس از خارج کردن از آب نمک حتما با آب سرد خوب بشورید تا نمک ها شسته شود.