طرز تهیه سوپ عدس قرمز با عصاره مرغ بسیار لذیذ

طرز تهیه سوپ عدس قرمز که خواص و فواید زیادی هم برای سلامتی داره و هم خیلی خوشمزه هست , این غذارو در فصل های سرد سال حتما درست کنید کهموجب افزایش و تقویت سیستم ایمنی بدنتون میشه.

سوپ قرمز عدس برای یک شام سبک یا میان وعده هم گزینه عالی هست این غذا برای بچه ها هم بسیار مفیده حتما تتو وعده غذایی شون قرار بدید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای پخت سوپ عدس قرمز چیست ؟

عدس قرمز ۱پیمانه

برنج نیم دونه ۳ ق غ

جو پرک ۲ ق غ

سینه مرغ ۱۰۰گرم

پیاز 2 عدد

هویج نگینی ۱عدد

عصاره مرغ ۱ عدد

لیمو عمانی ۱ عدد

رب گوجه ۱ق غ

آبلیمو ۲ ق ع

جعفری برای تزیین

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه

طرز تهیه سوپ عدس قرمز

مراحل و طرز تهیه سوپ عدس قرمز :

ابتدا سینه مرغ رو به تیکه های مکعبی کوچک نگینی خورد کرده و در قابلمه به همراه پیاز نگینی خورد شده و زردچوبه و فلفل خوب تفت میدیم .

سپس هویج رو نگینی کوچک خورد کرده و اضافه می کنیم, حالا عدس و برنج نیم دونه رو می شوریم و به مواد بالا اضافه می کنیم و یه تفت کوچیک با تمام مواد میدیم .

آب و عصاره مرغ رو باهم مخلوط کرده و اضافه می کنیم و لیمو عمانی که تلخیش رو گرفتیم رو هم اضافه می کنیم و میزاریم تا عدس خوب بپزه. و یه ربع آخر پخت جو پرک هم اضافه می کنیم.

دوباره در تابه ایی دیگه پیازرو که به صورت خلال ها نازک برش دادیم( می تونید رنده هم کنید ) سرخ می کنیم و رب رو هم تفت میدیم و به سوپ اضافه می کنیم و میزاریم تا رب به خورد سوپ بره.

و در آخر آبلیمو رو هم اصافه می کنیم و با جعفری خورد شده تزیین می کنیم.

این سوپ بسیار خوشمزه و مقوی هست حتتما تو خونه امتحان کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *