آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه زولبیا با قالب با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه زولبیا با قالب در ماه رمضان اکثرا خانم های کدبانو زولبیا و بامیه را در منزل تهیه می کنند ما امروز روش نوینی که از قلب شیرینی نان پنجره ای برای پخت زولبیا استفاده میشه براتون داریم :
مواد لازم برای زولبیا با قالب:
روغن جامد یک قاشق مربا خوری
ماست دو قاشق غذا خوری
نشاسته گل نصف لیوان
آرد نصف لیوان
گلاب دو قاشق غذا خوری
آب ولرم نصف لیوان
پودرخمیر مایه ۱/۵ قاشق چای خوری
زعفران دم کرده یک قاشق غذا خوری
شکر یک قاشق غذا خوری
طرز تهیه و مراحل پخت زولبیا با قالب
اول پودر خمیر مایه رو داخل آب ولرم بریزید به همرا بک قاشق شکر مخلوط کنید و بزارید کنار و روشو حدود ده دقیقه بپوشونید .
تو این زمان نشاسته رو به همراه دو قاشق ماست مخلوط کنید , چند دقیقه زمان بدید کمی که نشاسته نرم شد خوب هم بزنید تا قشنگ یکدست بشه .مخلوط پودر خمیر مایه رو که عمل اومده اضافه می کنیم و به همراه روغن و خوب هم می زنیم ارد و الک کنید و به مواد اضافه و خوب هم بزنید.
حالا دو قاشق گلاب به همراه زعفرون رو اضافه و خوب هم می زنید .برای قالب زدن غلظت موادتون خیلی مهمه باید مثل ماست هم زده باشه پس دقت کنید شل نباشه که کارتون خراب میشه نیم ساعت تو جای گرم بمونه.
مرحله بعد روغن رو داخل ظرف بریزید و بزارید گرم بشه قالب رو هم داخل روغن بزارید باید گرم بشه بعد از اینکه که داغ شدن قالب مطمین شدید داخل موادتون بزنید ولی مراقب باشید از لبه های قالب بالا نیاد .حالا قالب رو داخل روغن داغ بزارید .زولبیا مثل نون پنجره ای از قالب سریع جدا نمیشه پس باید حواستون باشه اجازه بدید کاملا طلایی بشه و دستتون رو بچرخونید تا همه جاش یکسان سرخ بشه
بعد قالب رو بالا بیارید چند لحظه صبر کنید و به راحتی جدا میشه . و سپس داغ داخل شربت بزارید.
دقت کنید که برای زولبیا شربت باید داغ باشه برعکس بامیه .
نوش جان