آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه زولبیا ی ترد و شیشه ای دستور پخت عالی
طرز تهیه زولبیا ماه رمضان نزدیکه و امسال نمیتونین از بیرون زولبیا تهیه کنید این از دستور زولبیای ترد وشیشه ای از بازاری ها خیلی خیلی خوشمزه تره درست کنید میفهمید چقدر تفاوت داره بانوع بازاریش .
مواد لازم برای تهیه زولبیا :
نشاسته گل(گندم)1لیوان
ماست پرچرب یک مقدار ترش 1/2لیوان
گلاب 1/3لیوان
آرد سفید قنادی 1ق غ
روغن مایع 1ق غ
بیکینگ پودر 1ق م
خمیر مایه فوری 1 ق م
زعفران دم کرده 1ق غ
عسل 1ق غ(میتونید شربت بار جایگزین کنید)
طرز تهیه و کراحل پخت زولبیا ی ماه رمضان
ابتدا نشاسته را داخل ظرف بریزید و ماست رو بهش اضافه کنید , سپس با قاشق خوب مخلوط کنید تا صاف و یکدست شه. زعفران و گلاب و روغن و آرد را هم به ترتیب اضافه و با همزن برقی 5 دقیقه بزنید. سپس مایه خمیر و بیکینگ پودر را اضافه، چند ثانیه دیگر با همزن بزنید. عسل رو هم اضافه و مخلوط کنید.
روی ظرف را بپوشانید و بزارید در دمای محیط ۲ ساعت استراحت کنه. باید حجمش دو برابر شه، مایه رو داخل قیف با سر ماسوره ساده ریز بریزید (یا میتونید داخل قوطی سس بریزید) تابه یا قابلمه کوچک را روی حرارت بزارین , روغن باید داغ باشه.
برای تست چند قطره مایه رو بریزید داخل روغن سریع که پف کرد و بالا اومد آماده ست می تونید زولبیا هاتونو شکل بدید و سرخ کنید. سرخ کردن زولبیا هم کاملا سلیقه ای هستش من خودم دوست دارم زیاد سرخ بشه که رنگش یکم تیره بشه. شما میتونید کمتر سرخ کنید. زولبیا رو بلافاصله داخل شهد گذاشته (شهد باید گرم باشه!) داغ نه هاا!! سی ثانیه داخل شهد بمونه کافیه، خارج کنید و بزارید رو صافی تاشهد اضافه ش گرفته شه و بعد نوش جان کنید . زولبیا رو داخل یخچال نزارید! بزارید تو دمای محیط بمونه.
این دستور خیلی عالیه
نکات قابل توجه
** ماست ترش در کیفیت زولبیا موثره
** خمیر نهایی رو وقتی گذاشتید استراحت کنه بعد از گذشت ۲ الی ۳ ساعت باید پف کنه اگر پف نکرده بود مایه خمیرتون مشکل داشته
** مواد زولبیا باید به ترشی بزنه اون وقت یک زولبیای بازاری خواهید داشت. نگران نباشید این ترشی بعد از سرخ شدن از بین میره و احساس نمیشه.