طرز تهیه کوفته کادن بودو از کوفته اصیل ترکی

طرز تهیه کوفته کادن بودو یه کوفته اصیل ترکی را براتون اوردم که میتونید کنار انواع پاستا و پلو و پوره سیب زمینی سروش کنید .حتما توی خونه درست کنید و حالش را ببرین

مواد لازم برای پختن کوفته ترکی کادن بودو چیست ؟

500 گرم گوشت چرخ کرده

1عدد پیاز بزرگ

فلفل سیاه ، زیره سبز هر کدام یک ق چ

1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز

نکته: ادویه ها را با توجه به ذائقه تون بریزید و اضافه کنید

1 قاشق مرباخوری نمک

جعفری

1 استکان کوچک برنج

2 استکان آب برای آبپز کردن برنج

3 قاشق غذاخوری روغن مایع

برای آغشته کردن کوفته ها

2 عدد تخم مرغ

آرد

برای سرخ کردن

روغن مایع

طرز تهیه کوفته کادن بودو

مراحل و طرز تهیه کوفته کادن بودو :

ابندا برنج را بشویید و آبپز کنید.

روغن را در ماهیتابه بریزید و نیمی از گوشت چرخ کرده (250 گرم) را در تابه ریخته و به مدت 5 دقیقه روی شعله کوچک تفت دهید . وقتی رنگ گوشت تغییر کرد ، پیاز را که ریز خرد گرده اید به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه هم به این روش تفت بدید.

برنج پخته شده و آبکش شده و گوشت چرخ کرده تفت داده شده را در ظرفی بریزید و بزارید تا سرد شوند و از داغی بیفتند.

سپس گوشت چرخ کرده خام باقیمانده ، جعفری ریز خرد شده ، ادویه ها و نمک را اضافه کرده و حدود 5تا6 دقیقه ورز دهید . بعد از اینکه خوب ورز دادید آن ها را شکل دهید (مثل شکل دادن کتلت) و روی آن ها را با سلفون بپوشانید و حداقل 30 دقیقه بگذارید در یخچال استراحت کند

کوفته هایی سرد شده را از یخچال خارج کنید و ابتدا در آرد بزنید و سپس با تخم مرغ زده شده آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید. قبل از 5تا 6 دقیقه از روغن داغ خارج کنید و آنها را با حرارت متوسط به خوبی سرخ کنید و از حرارت بالا و زیاد استفاده نکنید تا مغز پخت شوند و نتیجه عالی شود. کوفته های خوشمزه ما آماده سرو هستند.

می توانید کنار پلو و یا پاستا و ماکارونی و یا با پوره سیب زمینی سرو کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *