طرز تهیه کوفته کادن بودو یه کوفته اصیل ترکی را براتون اوردم که میتونید کنار انواع پاستا و پلو و پوره سیب زمینی سروش کنید .حتما توی خونه درست کنید و حالش را ببرین
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پختن کوفته ترکی کادن بودو چیست ؟
500 گرم گوشت چرخ کرده
1عدد پیاز بزرگ
فلفل سیاه ، زیره سبز هر کدام یک ق چ
1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز
نکته: ادویه ها را با توجه به ذائقه تون بریزید و اضافه کنید
1 قاشق مرباخوری نمک
جعفری
1 استکان کوچک برنج
2 استکان آب برای آبپز کردن برنج
3 قاشق غذاخوری روغن مایع
برای آغشته کردن کوفته ها
2 عدد تخم مرغ
آرد
برای سرخ کردن
روغن مایع
مراحل و طرز تهیه کوفته کادن بودو :
ابندا برنج را بشویید و آبپز کنید.
روغن را در ماهیتابه بریزید و نیمی از گوشت چرخ کرده (250 گرم) را در تابه ریخته و به مدت 5 دقیقه روی شعله کوچک تفت دهید . وقتی رنگ گوشت تغییر کرد ، پیاز را که ریز خرد گرده اید به آن اضافه کنید و حدود 10 دقیقه هم به این روش تفت بدید.
برنج پخته شده و آبکش شده و گوشت چرخ کرده تفت داده شده را در ظرفی بریزید و بزارید تا سرد شوند و از داغی بیفتند.
سپس گوشت چرخ کرده خام باقیمانده ، جعفری ریز خرد شده ، ادویه ها و نمک را اضافه کرده و حدود 5تا6 دقیقه ورز دهید . بعد از اینکه خوب ورز دادید آن ها را شکل دهید (مثل شکل دادن کتلت) و روی آن ها را با سلفون بپوشانید و حداقل 30 دقیقه بگذارید در یخچال استراحت کند
کوفته هایی سرد شده را از یخچال خارج کنید و ابتدا در آرد بزنید و سپس با تخم مرغ زده شده آغشته کنید و در روغن داغ سرخ کنید. قبل از 5تا 6 دقیقه از روغن داغ خارج کنید و آنها را با حرارت متوسط به خوبی سرخ کنید و از حرارت بالا و زیاد استفاده نکنید تا مغز پخت شوند و نتیجه عالی شود. کوفته های خوشمزه ما آماده سرو هستند.
می توانید کنار پلو و یا پاستا و ماکارونی و یا با پوره سیب زمینی سرو کنید.
نوش جان