آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه آبنبات شیری گردویی در منزل با دستور ساده و عالی
طرز تهیه آبنبات شیری گردویی , در خانه می تونید قند های طعم و ّنبات خوشمزه در طعم های مختلف تهیه کنید و بویزه به وقت مهمانی و دورهمی در کنار چای و قهوه سرو کنید .
آبنبات های طعم دار طرفدارای زیادی داره البته در مغازه ها و فروشگاه ها هم پیدا میشه و اگر علق به روش تهیه اون دارید در اینجا به طور کامل روش تهیه و آماده کردن قند شیری گردویی بیان شده است .
مواد لازم برای آبنبات شیری گردویی
قند 2 لیوان
شیر(ترجیحا پرچرب) 4لیوان
هل سائیده 1ق غ یا اسانس هل چند قطره
گلاب 1 استکان کوچک
کره 25 گرم
گردو خرد شده نصف لیوان کمتر به دلخواه یا پسته حدودا (100 الی 200 گرم)
طرز تهیه و مراحل آماده سازی آبنبات شیری گردویی:
برای شزوع ابتدا کف لیست 20*20را کمی با روغن چرب کرده , سپس قند و شیر را روی حرارت ملایم گذاشته مرتب هم می زنیم تا قند حل شود و حالت کاراملی شود و داخلش حباب حباب ایجاد شود حدودا یک ساعت زمان می بره .
سپس هل و گلاب و کره را اضافه می کنین وحرارت رو متوسط کرده و هم چنان بهم زدن ادامه می دهیم , تا غلظت آبنباتمون مثل مواد کیک کمی سفت تر بشه و در آخر گردو را اضافه می کنم و 5 دقیقه هم زده سپس از روی حرارت برمی داریم تقریبا حدود 1/5 الی 2 ساعت طول می کشه تا آبنبات با شعله کم آماده بشه.
در لیست از قبل اماده شده می ریزیم و مایه را یکدست پهن می کنیم و در جای خنک می گذاریم ابنبات خیلی سریع میبنده هنوز که سفت نشده به اندازه دلخواه برش می زنیم .
نکته :
** می توانید کمی زعفران دم شده هم برای خوش رنگ و خوش طعم شدن آبنبات بهش اضافه کنید .
** اگر در طعم های کنجدی یا دیگر مغزها دوست دارید می تونید جایگزین گردو کنید
** اگر شیری دوست ندارید می تونید از آب استفاده کنید و ساده تر تهیه کنید
من درست کردم گزاشتم یخچال اما نبست که مثل آب نبات بشه مشکل کجاس؟
اگر نبات وا رفته و اخرش به هم نچسبه و خاک بشه چیکار باید کرد
خیلی خوب شد و خوشمزه من مقدارشونو نصف کردم و یک فنجون اب هم اضافه کردم