طرز تهیه آش سبزی شیرازی با دستور مرحله ای

طرز تهیه آش سبزی شیرازی بسیار مفید, خوشمزه و لذیذ که روند پختش هم بسیار ساده است و شیرازی ها این اش رو بسیار درست می کنند.

مواد لازم برای تهیه آش سبزی شیرازی چیست ؟

گوشت سر دست گوسفندی با استخوان 400 گرم

سبزی (تره، ترخان) 300 گرم

نخود نصف لیوان

عدس نصف لیوان

لوبیا سفید نصف لیوان

برنج ۱/۵ لیوان

پیاز ۱ عدد

پیاز داغ به مقدار دلخواه

نمک و فلفل سیاه و قرمز و زرد چوبه و به میزان لازم

 

طرز تهیه آش سبزی شیرازی

مراحل و طرز تهیه آش سبزی شیرازی :

ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم.آب حبوبات را خالی می کنیم و دو مرتبه آب تازه روی اونا می ریزیم و با کمی نمک روی حرارت میذاریم تا بپزه.

گوشت را توی قابلمه دیگه با یه دونه پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت ملایم میذاریم  تا گوشت بپزه. برنج رو هم جداگانه می پزیم. سبزی ها را بعد از پاک کردن خرد می کنیم و کاملاً تفت می دهیم تا بپزه.

بعد از اینکه حبوبات کاملاً پخت، آنها را به برنج پخته اضافه کرده و سبزی ها رو هم اضافه می کنیم.

گوشت که کاملاً پخت، اونو از قابلمه در می آوریم و استخوانش رو جدا می کنیم و گوشت رو می کوبیم و با آبش به آش اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند.

توی یه قابلمه کوچیک کمی روغن را داغ می کنیم و پیاز داغ رو با کمی زرد چوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا بوی خامی زرد چوبه گرفته بشه و اونو داغ داخل آش در حال جوشیدن می ریزیم.

یک سوم از آش رو داخل ظرف دیگه ای می ریزیم و کاملاً می کوبیم و بعد به آش اضافه می نماییم.

وقتی همه ی مواد رو کاملا مخلوط کردیم می ذاریم آش کاملاً جا بیفته وقتی آش حاضر شد داخل ظرف سرومون می ریزیم و با پیاز داغ تزیین می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *