طرز تهیه آش سبزی شیرازی بسیار مفید, خوشمزه و لذیذ که روند پختش هم بسیار ساده است و شیرازی ها این اش رو بسیار درست می کنند.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه آش سبزی شیرازی چیست ؟
گوشت سر دست گوسفندی با استخوان 400 گرم
سبزی (تره، ترخان) 300 گرم
نخود نصف لیوان
عدس نصف لیوان
لوبیا سفید نصف لیوان
برنج ۱/۵ لیوان
پیاز ۱ عدد
پیاز داغ به مقدار دلخواه
نمک و فلفل سیاه و قرمز و زرد چوبه و به میزان لازم
مراحل و طرز تهیه آش سبزی شیرازی :
ابتدا حبوبات را از شب قبل خیس می کنیم.آب حبوبات را خالی می کنیم و دو مرتبه آب تازه روی اونا می ریزیم و با کمی نمک روی حرارت میذاریم تا بپزه.
گوشت را توی قابلمه دیگه با یه دونه پیاز و کمی زردچوبه و فلفل قرمز و یک لیتر آب روی حرارت ملایم میذاریم تا گوشت بپزه. برنج رو هم جداگانه می پزیم. سبزی ها را بعد از پاک کردن خرد می کنیم و کاملاً تفت می دهیم تا بپزه.
بعد از اینکه حبوبات کاملاً پخت، آنها را به برنج پخته اضافه کرده و سبزی ها رو هم اضافه می کنیم.
گوشت که کاملاً پخت، اونو از قابلمه در می آوریم و استخوانش رو جدا می کنیم و گوشت رو می کوبیم و با آبش به آش اضافه می کنیم و می گذاریم چند جوش بزند.
توی یه قابلمه کوچیک کمی روغن را داغ می کنیم و پیاز داغ رو با کمی زرد چوبه و فلفل سیاه تفت می دهیم تا بوی خامی زرد چوبه گرفته بشه و اونو داغ داخل آش در حال جوشیدن می ریزیم.
یک سوم از آش رو داخل ظرف دیگه ای می ریزیم و کاملاً می کوبیم و بعد به آش اضافه می نماییم.
وقتی همه ی مواد رو کاملا مخلوط کردیم می ذاریم آش کاملاً جا بیفته وقتی آش حاضر شد داخل ظرف سرومون می ریزیم و با پیاز داغ تزیین می کنیم.