طرز تهیه گوزلمه سبزیجات غذای ساده و لذیذ که با سبزیجات مختلف می تونید آماده کنید و به عنوان غذای رژیمی هم محسوب میشه.
این غذا رو در مهمانی ها به عنوان پیش غذا هم می تونید سرو کنید. اگر براب تعداد کمتر درست می کنید می تونید میزان مواد رو نصف کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت گوزلمه سبزیجات چیست ؟
۲ لیوان آب ولرم
۱ لیوان شیر ولرم
۱ قاشق غذاخوری نمک
آرد به اندازهای که خمیر بگیرد (من تقریبا ۱ کیلو استفاده کردم)
مواد میانی گوزلمه
۲ عدد بادمجان
۱، ۲ عدد فلفل بزرگ
۲ عدد پیاز
نصف لیوان روغن مایع
۱ قاشق چای خوری پاپریکا
۱ قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز
۱ قاشق چای خوری فلفل سیاه
مقداری گوشت تفت داده شده (در صورت تمایل)
مراحل و طرز تهیه گوزلمه سبزیجات :
ابتدا برای درست کردن خمیر، آب، شیر، نمک و تا جایی که آرد میگیرد را با هم مخلوط کنید و ورز دهید تا یک خمیر که به دست نمی چسبد بدست آید.(خیلی زیاد هم آرد نزنید که خمیرتون بافتش سفتو خشک باشه) چونههایی به اندازه نارنگی درست کنید، کنار بگذارید و رویش را بپوشانید.
حالا مرحله دوم برای درست کردن مواد داخل گوزلمه، تمام موادی که گفته شد را به صورت خیلی ریز خرد کنید و ادویه ها و روغن مایع را به آن اضافه کنید و هم بزنید. ان مواد رو آمده کردید کنار بزارید
و حالا برسیم به چونه های اماده شده، چونهها را تا جایی که میشود با وردنه باز کنید ( تا کاملا نازک شود) و مواد میانی را داخلش بریزید و که از عکس هم پیدا است لایه لایه این کار رو انجام دهید. در تابهی داغ و بدون روغن هر دو طرف آن را بپزید و وقتی داغ است به آن کره بمالید و نوش جان کنید.