آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه خورش بوقلمون خوشمزه و لذیذ
طرز تهیه خورش بوقلمون اصولا از بوقلمون با چرخ شده گوشتش انواع کوفته و همبرگر و کتلت درست میکنن و با رانش هم خوراک درست میکنن که مزش عالیه.
خیلی ها شاید بخاطر دیر پز بودن یا مزه زحم دور بوقلمون رو خط کشیدن
اما خداییش به نظر من هم از مرغ خوشمزه تره و هم اینکه مثل مرغ غرق هورمون نشده.
اصولا از بوقلمون با چرخ شده گوشتش انواع کوفته و همبرگر و کتلت درست میکنن و با رانش هم خوراک درست میکنن که مزش عالیه????
روش کار در دستور زیر اینه شاید دیگران روششون متفاوت باشه.
مواد لازم خورش بوقلمون :
پیاز 2 عدد متوسط ( نگینی خرد شده )
گوشت بوقلمون تکه های گوشت به تعداد افراد
زردچوبه و ادویه مرغ
زعفران
هویج 1 یا 2 عدد
رب
ساقه کرفس ( اختیاری هست باعث خوشمزه تر وخوش عطر شدن خورش میشه )
طرز تهیه و آماده سازی خورشت بوقلمون :
اول پیاز ها رو سرخ شدند زردچوبه و ادویه مرغ رو به گوشت اضافه کنید زعفران هم بزنید که هم عطر خوبی به غذا میده و هم خوش رنگش میکنه و همینطور رب را هم اضافه و با مواد سرخ کنید من کنارش هویج هم گذاشتم و البته اساقه کرفس ( اختیاری هست باعث خوشمزه تر وخوش عطر شدن خورش میشه ) هم اضافه کردم به اندازه کافی اب بریزید و اجازه بدید بعد از جوش امدن اب با شعله ملایم ۲/۵تا۳ساعت پخته بشه . و اجازه بدید خوب خورشتتون جا بیفته , حواستون باشه آب خورش نباید رقیق و خیلی زیاد باشه در عین حال مواظب باشید خشک هم نشهّ خورش باید غلیظ و اندازه باشه .
نکات مورد توجه
اگه عجله دارین بهتره از زود پز استفاده کنید یا داخل مواد مرینیت یک تا دو ق غ سرکه سفید بریزید تا گوشت ترد بشه و زمان پختش پایین بیاد. حتما امتحان کنید عالیه.
حتما از ادویه های گفته شده استفاده کنید تا خورش خوش عطری داشته باشید.