طرز تهیه کیک تیرامیسو مدرن متفاوت و هیجان انگیز با روش ساده کیک یخچالی تیرامیسو این دسر پرطرفدار و خوشمزه می تونید تهیه کنید.
دسر های یخجالی نیازی به فر نداره و موادش رو روی گاز آماده می کنید و سپس در ظرف مناسب ریخته و در یخچال می ذارید تا آماده بشه.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک تیرامیسو چیست ؟
ژلاتین 12گرم (یک و نیم ق غ) = 4 ورق ژلاتین
آب 1/4 پ
شیر 1 پ
شکر 1/2 پ
نشاسته ذرت 2 ق غ
پنیر ماسکارپونه کاله 200 گرم
خامه صبحانه 200 گرم
پودر شکر( شکر آسیاب شده ) 50 گرم
وانیل 1/4 ق چ
کیک شکلاتی به مقدار لازم
محلول قهوه فوری و آب جوش کمی
مراحل و طرز تهیه کیک تیرامیسو :
ابتدا پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و اجازه دهید اسفنجی شود، سپس به روش بن ماری آن را ذوب کنید،
شیر و شکر و نشاسته ذرت را مخلوط و روی حرارت بگذارید بعد از غلیظ شدن از روی حرارت برداشته و کمی که خنک شد ژلاتین را اضافه کنید، پنیر و پودر شکر را با همزن بزنید سپس خامه و وانیل را اضافه کنید،
مواد نشاسته ای خنک شده را به مواد پنیری اضافه کرده و کیک شکلاتی را با محلول قهوه به وسیله قلمو کمی مرطوب کنید،
مقداری از کیک را خرد کنید (با چاقو یا دست مهم نیست)، قالب دلخواه انتخاب کنید سپس کف آن پلاستیک بیندازید، به تناوب یک لایه کیک و یک لایه کرم بریزید تا قالب پر شود،
چند ضربه به قالب بزنید تا هوای بین آن خارج شود، در انتها یک برش کیک روی مواد قرار دهید و چند ساعت دسر را داخل یخچال بگذارید.
سپس آنرا در ظرف سرو برگردانده و با پودر کاکائو آن را تزیین کنید.
من از شابلون استفاده کردم وبه حالت نقش و نگار روی کیک تیرامیسو ریختم هم خوشگل شد و هم مزه خوبی به این دسر یخچالی داد.
نوش جان