آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ با مراحل کامل دستور
طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ از دسر های محبوب و آسان که برخلاف ظاهر زیبا و به نظر پر کار روند تهیه بسیار ساده است که حتی مبتدیان این راه نیز به راحتی می توانند اون رو تهیه کنند. تیرامیسو ازجمله دسرهای لذیذ ایتالیایی است که آمادهسازی آن وقت زیادی نمیگیرد و طی ۳۰ دقیقه آماده میشود و گزینه مناسبی برای مجالس و میهمانیها محسوب میشود.
مواد لازم برای تیرامیسوی بدون تخم مرغ :
بیسکویت لیدی فینگر 25 – 35 عدد
پنیر خامه ای بدون نمک 250 گرم
پودر قند3 قاشق سوپ خوری
خامه شیرین شده 150 گرم
قهوه 1 فنجان
وانیل 1/8 قاشق چای خوری
شکلات رنده شده یا پودر کاکائو مقداری برای تزیین
مراحل تهیه تیرامیسو
ابتدا پودر قند و وانیل را مخلوط کنید. در همین زمان قهوه را درست کرده می گذاریم سرد شود، سپس پنیر خامه ای را با همزن بزنید پودر قند و وانیل را به آن افزوده و در نهایت خامه فرم گرفته (خامه را با پودر قند مخلوط کرده نیم ساعت در فریزر گذاشته بعد با همزن می زنیم) را اضافه کنید.
حالا یک لایه بیسکویتی را که به صورت دانه دانه یک لحظه درون قهوه گذاشته و کمی نرم شده را درون ظرفی که می خواهید دسر را سرو کنید قرار داده و بعد یک لایه از مخلوط درست شده پنیر خامه ای و خامه را اضافه کرده تا 3 الی 4 لایه بسته به سلیقه خودتان دارد و نهایتا روی کل مواد را با پودر کاکائو یا شکلات رنده شده و بادام تزیین کنید.
نکات تهیه دسر
از این دستورالعمل برای تهیهٔ انواع گوناگونی از پودینگها، کیکها و دسرهای دیگر نیز استفاده میشود.در کتاب های آشپزی ایتالیایی آمده است که تیرامیسو از دسرهای لایهای دیگری ایده گرفته شده است. تیرامیسو شیرینی سنتی است که شباهت زیادی به شارلوت، که متشکل از رولتهای کیکی و کرم باواریا است دارد.
( بیسکوئیت یا کیکهای کوچک اسفنجی بهاندازه انگشت دست که در آمریکا بهشان لیدی فینگر گفته میشود . ) آغشته به قهوه نموده , سپس آنها را همراه با مخلوط همزدهای از پنیر ماسکارپونه , شکر و زرده تخممرغ به صورت لایه لایه در ظرف گذاشته و آن را با کاکائو طعمدارش میکنند .
نوش جان