آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه تارت به روشی آسان مرحله به مرحله بسیار خوشمزه
طرز تهیه تارت به در پاییز و زمستان که میوه به در دسترس است به راحتی میشه این دسر رو تهیه کرد و لذت برد بسته به ذائقتون میزان شیرینی این دسر و میتونین کم و زیاد کنید
مواد لازم خمیر تارت
- ارد سفید ۱۶۰ گرم یا ۱ و ۱/۴ پیمانه
- بیکینگ پودر ۱/۲ ق چ
- نمک ۱/۴ ق چ
- کره کاملا سرد ۸ ق غ یا ۱۱۳ گرم
- آب سرد ۳ ق غ
مواد لازم برای کمپوت به
- اب ۶ پیمانه
- شکر ۳ پیمانه
- به بزرگ ۳ تا ۴ عدد
- گلاب ۱/۴ پیمانه
- هل درست ۳ تا ۴ عدد
- هسته یک به
مخلوط کره قهوه ای
- کره ۸ ق غ یا ۱۱۳ گرم
- تخم مرغ بزرگ ۲ عدد
- شکر ۱/۲ پیمانه یا ۱۲۲ گرم
- ارد سفید ۲ ق غ
- پودر هل ۱/۲ ق چ
آماده سازی به برای تهیه تارت
اب را با شکر در یک قابلمه مسی روی حرارت متوسط جوش بیارین
به را پوست گرفته و هسته هاش را در بیارین و به را از وسط نصف کرده و هر نصف را به ۴ تا ۶ سلایس ببرید
به را به شربت اضافه کنید و بزارین با حرارت ملایم بپزد
مواظب باشید به را هم نزنید که له نشود. بعد از ۲ ساعت به را تست کنید که مغزش پخته باشد.
از روی حرارات برداشته و بزارین کاملا سرد شود. به را از داخل شیره در بیارین و در بشقاب یا دیس بزرگ بزارین٬ روی بشقاب را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا زمانی که بخواهیم تارت را درست کنیم.
از شیره را میتونین برای شربت به لیمو استفاده کنین.
طرز تهیه خمیر تارت:
- ابتدا تمام مواد خشک را داخل همه کاره میریزیم
- میزنیم تا تمام مواد مخلوط بشه٬ بعد کره را اضافه میکنیم و دوباره بهم میزنیم دو تا سه بار٬ تا کره به اندازه نخود کوچک شود در اخر اب را اضافه میکنیم و میزنیم تا خمیر تیکه تیکه شود.
- خمیر را از دستگاه بیرون بیاوریم و در سطح کارمون کمی ارد می پاشیم و با دست ورز میدهیم فقط به اندازه ای که خمیر را به شکل یک دایره در بیاریم٬ داخل پلاستیک پیچیده و میزاریم ۲۴ ساعت در یخچال استراحت کند.
طرز تهیه تارت به
- کره را در یک قابلمه کوچک گرم میکنیم که آب شود کره را میگذاریم روی حرارت ملایم بماند
- تا کاملا کف کند و رنگ طلایی یا قهوه ای به خودش بگیرد بعد بلافاصله کره را در یک ظرف پیرکس کوچک ریخته که سرد شود و کفش را میگیریم
- در یک کاسه متوسط٬ تخم مرغها را هم میزنیم و شکر را به ان اضافه میکنیم
- ارد را از الک رد کرده با هل به مایع تخم مرغ اضافه میکنیم و هم میزنیم
- در آخر کره را اضافه میکنیم و حالا همه مواد حاضر هستن برای درست کردن مرحله نهایی تارت
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم می کنیم
خمیر تارت را از یخچال بیرون گذاشته که به دمای اتاق برسه و به یک برابرو نیم گردی ظرفی که برای تارت در نظر داریم در سطحی که کمی آرد پاشیدیم پهن میکنیم
خمیر را به ظرف تارت منتقل کرده و با دست دوره های خمیر را فشار میدهیم تا خمیر صاف و یکدست تا دیواره ظرف تارت بالا بیاد. اضافه های خمیر را با کارد می بریم. به های حلقه شده و پخته را به شکل دورانی روی خمیر میزاریم و در اخر مایع کره و تخم مرغ را بصورت مساوی و یکسان ریخته روی به ها ریخته و در فر میزاریم به مدت ۴۵ دقیقه بپزد
بعد از پخت تارت را از فر بیرون آورده و میزایم کاملا سرد شود . قبل از سرو کردن تارت ٬ روی تارت را با مقداری پودر قند٬ پودر پسته و نرمه گل سرخ تزیین کنید