طرز تهیه شیرینى اتریشى شیرینی ساده با ماندگاری بالا

‌طرز تهیه شیرینى اتریشى با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینى اتریشى این شیرینی خیلی ساده تهیه میشه و ماندگاری خوبی داره.مواد اولیه در اکثر شیرینی ها به گِرم نوشته میشه.
برای نوع کاکائویی، دو ق از آرد کم و به جاش پودر کاکائو اضافه کنید.

مواد لازم شیرینی اتریشی :‌

مارگارین که در دماى اتاق نرم شده دویست گرم یا روغن جامد صد و هشتاد گرم(روغن صاف قنادی هم میتونید استفاده کنید،به میزان روغن جامد)‌
پودر قند یا پودر شکر هشتاد گرم‌
وانیل نصف قاشق چایخورى‌
زرده تخم مرغ چهار عدد‌
آرد دویست و پنجاه گرم‌
شکلات ذوب شده برای تزیین ‌

 

طرز تهیه شیرینى اتریشى


طرز تهیه و مراحل پخت شیرینى اتریشى:

ابتدا فر رو با صد و شصت درجه روشن و گرم کنید (براى فرهاى برقى, صد و پنجاه درجه), داخل سینى فر کاغذ روغنى بندازید. سپس پودر قند و کره رو با همزن حدود ده دقیقه بزنید تا کرم مانند بشه بعد زرده تخم مرغ و وانیل رو اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. حالا کم کم آرد رو اضافه و مخلوط کنید. خمیر به دست اومده رو داخل قیف با ماسوره شکوفه بریزید و با فاصله در سینى فر, به اندازه طول یک انگشت شکل بدید یا مثل تصویر مدل های مختلف (اگر خمیر بیش از حد سفته یک ق شیر بهش بزنید) و در طبقه وسط فر براى حدود یک ربع بپزید (فقط زیرشون کمی طلایی بشه کافیه ). بعد از خارج کردن از فر ,اجازه بدید کاملا خنک بشه و بعد یک طرف شیرینى ها رو داخل شکلات آب شده بزنید یا مثل تصویر تزیین کنید.
‌نوش جان

نکته موزد توجه
** می تونید بجاى دویست گرم مارگارین یا صد و هشتاد گرم روغن جامد ,از مخلوط صد گرم مارگارین و هشتاد گرم روغن جامد استفاده کنید.

** به جاى وانیل می تونید از یک قاشق چای خورى پودر هل استفاده کنید

** با این مقدار مواد ,حدود پنجاه عدد شیرینى خواهید داشت البته بازم بستگى به سایز شیرینی هاتون داره.

** مایکروفر و سولاردم:کانوکشن،دما صد و پنجاه

 

طرز تهیه کالو پراما آموزش دسر یونانی بسیار لذیذ و شیرین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *