آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه بژی شیرینی محلی کرمانشاه بسیار خوشمزه
طرز تهیه بژی از شیرینی ها محلی است که با روغن کرمانشاهی هم تهیه میشه این شیرینی محلی کرمانشاه را با دستور زیر می تونید در منزل تهیه کنید.
مواد لازم تهیه شیرینی بژی شیرینی سنتی
یک کیلو آرد نانوایی
نیم کیلو شیر رو
سه چهارم کاسه استیل شکر
چهار قاشق زعفران غلیظ دم کرده
یک قاشق مربا خوری زردچوبه
یک قاشق مربا خوری نمک
یک قاشق غذاخوری سر خالی پودر رازیانه
یک قاشق چای خوری بکینگ پودر
نصف یک کاسه استیل روغن حیوانی کرمانشاهی
روغن برای سرخ کردن
روش تهیه بژی شیرینی محلی کرمانشاه:
ابتدا برای این شیرینی خوشمزه ابتدا یک کیلو آرد نانوایی رو ( آرد کیک استفاده نمی شود ) دوبار الک کردم بعد یک قاشق مربا خوری زردچوبه و یک قاشق مربا خوری نمک و یک قاشق غذاخوری سر خالی پودر رازیانه و یک قاشق چای خوری بکینگ پودر به آرد اضافه کردم و بعد نصف یک کاسه استیل روغن حیوانی کرمانشاهی که توی دمای محیط گذاشتم آب بشه رو ریختم روی آرد و خوب با دست با هم ورز دادم به طوری که هیچ اثری از روغن توی آرد باقی نموند،
بعد نیم کیلو شیر رو با سه چهارم کاسه استیل شکر و چهار قاشق زعفران غلیظ دم کرده گذاشتم روی شعله گاز تا کاملا شیر حل بشه بعد از اینکه خنک شد کم کم شیر رو به آرد اضافه کردم و با دست قسمت قسمت ورز دادم تا جایی که خمیر یک دستی به دست اومد و به دستم نچسبید بعد یک ربع که کاملا ورزش دادم یه نایلن فریزر کشیدم روش و نیم ساعت گذاشتم استراحت کنه،
بعد یک گلوله از خمیر به اندازه یک گردو برداشتم و داخل یک آبکش برنج شکل دادم و بعد داخل یه قابلمه نچسب یا یه ماهیتابه روغن فراوان ریختم و گذاشتم کاملا داغ بشه و شیرینی ها رو یک یک چیدم داخل قابلمه و بعد اینکه دو طرفش طلایی از داخل روغن خارجشون کردم و همه رو ریختم داخل یک قابلمه و در قابلمه رو بستم تا شیرینی ها خشک نشن به همین ترتیب همه شیرینی ها رو سرخ کردم .
نوش جان
طرز تهیه شیرینی بسراغ کوکی محلی کرمانشاهی خوش عطر و طعم