آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شورت کیک توت فرنگی آموزش انواع دسر های میوه ای
طرز تهیه شورت کیک توت فرنگی یا به اصطلاح اسلایس کیک توت فرنگی ( strawberry shortcake) با اندکی مواد اولیه در دسترس میتوانید درست کنید. آنها را با توتفرنگی آبدار و از کرم زده شده به عنوان یک دسر تابستانی کاملاً فراموشنشدنی، فراهم کنید.
مواد لازم برای شورت کیک توت فرنگی :
شکر : دو سوم 2/3 فنجان
کره ی سرد قطعه قطعه شده : 1/4 فنجان
تخممرغ بزرگ یک عدد , دمای اتاق
عصاره وانیل ۱ قاشق چای خوری
نمک : 1/4 قاشق چای خوری
آرد با همه منظوره 1 و 1/2 پیمانه
جوششیرین ۲ قاشق چای خوری
شیر 1/2 پیمانه
خامه سنگین و فرم گرفته 1 پیمانه
توتفرنگی تازه یا یخ زده , برش خورده : 1و 1/2 پیمانه
طرز تهیه و مراحل آماده سازی شورت کیک توت فرنگی به همراه تصاویر
در یک کاسه , آرد شکر و کره ی سرد قطعه قطعه شده با هم زن خوب همر میزینیم :
سپس تخممرغ و وانیل را اضافه کنید; خوب بزنید . اجزای خشک را ترکیب کرده و به تناوب با شیر مخلوط کنید .
روی یک سطح آرد پاشی شده، به سرعت خمیر را به شکل یک گلوله در بیاورید. آن را رول کنید تا به ضخامت 1 سانتی متر برسد. از آن دایره های 5/7 سانتی متری ببرید
و آنها را در سینی فر بچینید. بقیه خمیر را دوباره ورز دهید و گلوله کنید و دایره های بیشتری تهیه کنید. روی هر دایره را با برس شیر بمالید. دایره ها را 15 تا 20 دقیقه بپزید تا پف کند وطلایی شود.
خامه زدهشده را درست کنید : با استفاده از یک همزن دستی و یا یک مخلوطکن ایستاده با یک اتصال جانبی , کرم سنگین , شکر , قند , و وانیل را با سرعت متوسط تا بیشترین سرعت که خامه کملا فرم بگیره و به اصطلاح رد همزن در آن باقی بمونه , حدود ده دقیقه بزنید .
در انتها بیسکویت سپس لایه بعدی توتفرنگی برش خورده و خامه زدهشده لایه لایه مثل عکس زیر قرار می دهیم .
نکات قابل توجه :
هر بخش از این دستورالعمل را میتوان از قبل تهیه کرد .حتی از سه روز قبل هم میتونید آماده کنید فقط در یخچال نگهداری کنید .
در حالی که توتفرنگی بسیار کلاسیک است , میتوانید از زغال آخته , تمشک و تمشک استفاده کنید .