طرز تهیه کله گنجشکی تو یه روز شلوغ و پرکار اولین غذای ساده و خوشمزه که به ذهنم برای ناهار یا شام درست این غذای کله گنجشکی است که هم زمان کمی میبره و هم کار زیادی نداره و امروز می خوام این رو بهتون آموزش بدم .
این غذا از غذاهای سه سوته و راحت و آسون . خیلی هم خوشمزه است . قلقلی ، کوفته قلقلی ، کله گنجشکی و … چه قدر اسم داره این غذا.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه خورشت کله گنجشکی برای ۳ نفر چیست ؟
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
سیب زمینی ۱ تا ۲ عدد
سبزیحات خشک معطر دل به خواهی ۱ ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا و پودر سیر و با هر نوع ادویه دلخواهی
رب گوجه ۱ ق غ
مراحل و طرز تهیه کله گنجشکی :
ابتدا یک پیازرو رنده کردم و کمی آبش رو گرفتم و با گوشت چرخ کرده و سبزیجات معطر خشک و نمک و زردچوبه و فلفل و پاپریکا و پودر سیر مخلوط کردم و ورز دادم .
یک ساعت داخل یخچال قرار دادم تا گوشت شت چرخ کرده خودش رو بگیره . بعد ازش به اندازه گردو برداشتم و توی دستم قل دادم و قلقلی درست کردم .
قلقلی ها رو داخل روعن کمی تفت دادم و بعد از تابه خارج کردم .یک پیاز خرد شده رو اضافه کردم و تفت دادم و زردچوبه و رب گوجه اصافه کردم و تفت دادم آب اضافه کردم و نمک و فلفل هم ریختم .
قلقلی ها رو داخلش انداختم . یکی دو تا سیب زمینی هم برای لعاب دار کردنش خوبه هم اینکه خوشمزه هم نگینی خرد کردن و داخلش ریختم و درش رو گداشتم تا بپزه و جا بیفته .
این غذا هم با نون و هم با برنج میشه سرو کرد اگر با نون خواستید ابش رو کمی بیشتر نگه دارید و تیلیت کنید .
نوش جان