طرز تهیه خوراک مرغ با رب انار و ادویه و چاشنی های لذیذ

طرز تهیه خوراک مرغ با رب انار و ادویه مرغ که اون رو به خوشمزه ترین خوراک تبدیل میکنه را با ما در این بخش آشپزی از سایت ایران پاتوق داریم .

من خودم با مرغ خورشت های زیادی می پزم , بسته به این داره که امروز چی تو خونه دارم تا خورشت مخصوصی باهاش تهیه کنم .

خوراک مرغ یکی از بهترین گزینه هاست که اکثرا مواد ساده ای داره که همیشه توی همه خونه ها است.

مواد لازم برای تهیه خوراک مرغ با رب انار:

رب گوجه ‌فرنگی 3 قاشق غذا خوری

زعفران (آبکرده و غلیظ) 2_1 قاشق چای خوری

سیر 1 حبه

پیاز 1 عدد

مرغ 1 کیلوگرم (ترجیحا فقط ساق مرغ)

کره 3 قاشق غذا خوری

ادویه ی مرغ(پودر تخم گشنیز، زیره ی سبز، فلفل پاپریکا، دارچین، هل و زنجبیل) 1 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

کره 30 گرم

آب جوش حدودا 3_2 پیمانه

رب انار (ترش) 2 قاشق غذا خوری

روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری

روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه خوراک مرغ با رب انار

طرز تهیه خوراک مرغ با رب انار

1. نمک،‌ فلفل، زردچوبه، ادویه ی مرغ، محلول زعفران، کره‌ی آب شده، رب گوجه فرنگی، رب انار، روغن زیتون و سیر له شده را باهم مخلوط نمایید تا سس مناسبی به دست آید.

2. پیاز را نگینی خرد کرده به همراه کمی کره و روغن تفت دهید تا نرم و سبک شود و مرغ ها را روی آنها قرار دهید و مقدار کمی نمک هم رویشان بریزید.

3. قطعات مرغ را مدام جا به جا کنید و از پیاز ها رویشان بریزید تا یکنواخت سرخ شوند و بعد از سسی که آماده کرده بودیم رویشان بریزید، کمی که تفت خورد آب جوش اضافه کنید و در ظرف را گذاشته و روی حرارت متوسط قرار دهید، اجازه دهید حدودا 45 دقیقه بپزد و سس غلیظی داشته باشد.

4. سپس قطعات مرغ را در ظرف سرو قرار داده و سس غلیظ خوشرنگ باقیمانده را هم روی مرغ‌ها بریزید و با لیمو ترش و چیپس خونگی تزیین کنید.

نکات مهم برای تهیه این خوراک مرغ خوشمزه :

1. همیشه چربی‌های مازاد مرغ را جدا کنید و قطعات مرغ را از مفاصل برش داده و تقسیم نمایید زیرا برش‌های نامناسب باعث خارج شدن مغز استخوان و بد رنگ شدن سس باقیمانده خوراک فوق می‌گردد.

2. یادآوری می‌کنم که نمک گوشت‌های سفید ابتدای طبخ اضافه میشوند.

3. این خوراک را به همراه پلویی که با زرشک و خلال پسته ی سرخ کرده و برنج زعفرانی تزیین کرده اید، نوش جان کنید.

4. غلظت سس در همه ی سس ها و خورش ها سلیقه ای میباشد اما این خوراک باید سس غلیظی داشته باشد.

5. استفاده از یک حبه سیر صرفا جهت خوش طعم کردن سس هست و بعد از پخت اصلا در بو و طعم تاثیر زیادی نخواهد گذاشت.

6. مدت پخت ساق مرغ 45 دقیقه است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *