آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه خورش غوره بادمجان با بیان کامل مراحل پخت
طرز تهیه خورش غوره بادمجان , این روزا دیگه کم کم غوره ها دارن به بازار میان و همینطور در اکثرخونه ها درخت انگوز هست و غوره هاش آدمی رو یاد این خورش ترش مزه و خوش طعم می اندازه .
در این قسمت به شما پخت خورش غوره بادمجان اموزش داده میشه و به همه سوالات شما در روند بیان دستورالعمل پاسخ داده میشه . با ما در ایران پاتوق همراه باشید.
مواد لازم برای خورش غوره بادمجان چیست ؟
تکه های مرغ 4 تکه
پیاز 2 عدد
یک حبه سیر
نمک و زردچوبه و فلفل
بادمجون 4 عدد
گوجه فرنگی دو عدد
رب گوجه فرنگی دو قاشق
یک تکه چوب دارچین
غوره نصف فنجان
اندازه ها رو بر اساس تعداد نفرات می تونید کم و زیاد کنید
روش تهیه و مراحل پخت خورش غوره بادمجان
ابتدا تکه های مرغ را با آب و پیاز و یک حبه سیر نمک و زردچوبه و فلفل میزاریم بپزه؛
سپس بادمجون ها رو تو اب و نمک می زاریم تا تلخیشون گرفته بشه و بعد از نیم ساعت بادمجون ها رو می شوریم و می ریزیم تو آبکش تا ابش گرفته بشه و بعد سرخ می کنیم .
در این مرحله مرغ را هم سرخ می کنیم و کنار می زاریم یک عدد پیاز را نگینی و تو کمی روغن تفت داده و دو عدد گوجه فرنگی را هم پوست گرفته و رنده کنید. سپس پوره ی گوجه ی فرنگی را به پیاز عسلی اضافه کرده و تفت داده تا آب گوجه کشیده بشه و دو قاشق رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم.
آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه کرده و یک تکه چوب دارچین رو هم اضافه می کنیم و مرغ سرخ شده را می زاریم داخلش تا خوب جا بیفته .
ده دقیقه ی آخر پخت هم بادمجان و غوره را اضافه می کنیم و سپس حرارت را خاموش می کنیم تا خورشتمون جا بیفتد.
نوش جان .