طرز تهیه بورک اسفناج یک نوع غذای ترکی خوش عطر و طعم

طرز تهیه بورک اسفناج با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه بورک اسفناج بورک یک نوع غذای ترکی هست که میشه داخلش به با مواد مختلفی پر کرد میشه سرخ کرد ودرفرگذاشت

مواد لازم بورک اسفناج

????خمیریوفکا به میزان لازم
????اسفناج 700گرم
????سیر دو حبه
????پیاز یک عدد درشت
????پنیرفتا 100گرم
????پنیرپیتزا 100
????تخم مرغ 2عدد
????ماست نصف پیمانه
????روغن زیتون نصف پیمانه
????نمک وفلفل وپودرسیر وپاپریکا
????آبلیمو 2ق غ

طرز تهیه بورک اسفناج

تهیه و آماده سازی بورک

ابتدا پیاز وسیر رو ریز خورد کرده وتفت میدیم تاطلایی بشه
اسفناج رو شسته وخوردمیکنیم ودر قابلمه ایی میریزیم وحرارت رو روشن میکنیم تا اسفناج آبش تبخیربشه وته بکشه
بعد که اسفناج حجمش به یک سوم رسید به پیاز داغ اضافه میکنیم ونمک وفلفل وزردچوبه وپودرسیروآبلیمومزدارمیکنیم
ومیزاریم اسفناجها با بقیه مواد تفت بخوره
حالا پنیرفتا رو خوردمیکنیم پنیرپیتزا هم رنده میکنیم وبه اسفناج اضافه میکنیم و میزاریم تا همه مواد به خورد هم بره وازحرارت برمیداریم
حالا تخم مرغ وماست وروغن زیتون ونمک وفلفل رو باهم مخلوط میکنیم برای رومال
تیکه های خمیر یوفکا رو به شکل مربعی برش میدیم وپنج لایه از خمیر رو با رومال که درست کردیم آغشته میکنیم یعنی اول یه لایه بعد رومال وبعد تیکه دوم ورومال تا پنج تیکه بعد مقداری از مواد اسفناج رو وسط خمیر میزاریم واز چهار طرف به شکل ضرب دری میبنیدم ودوباره روی بورک رومال میریزیم
یک مدل دیگه هم هست که خمیر یوفکا رو باز میکنن ومواد از بالا تا پایین میریزن و رو مال رو هم اضافه میکنن وبه شکل رول میبندن ودر قالب گرد به شکل حلزونی میچینن که هر دو مدل بورک هست واز لحاظ طعم ومزه باهم هیچ تفاوتی نداره فقط از لحاظ شکل باهم فرق میکنه
بعد سینی فر رو چرب میکنیم وبورک رو در سینی میچینیم ودر فرروشن با درجه حرارت صدوهشتادسانتی گراد به مدت بیست الی سی دقیقه قرارمیدیم میدیم تا وقتی روی بورک طلایی بشه از فر درمی‌آوریم ????

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *