آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه چوروس اسپانیایی دسری شبیه بامیه
طرز تهیه چوروس که یه خوشمزه اسپانیایه و خمیرش مشابه نون خامه ایه که شما میتونید به جای شیر آب و جایگزین کنید
موقع سرخ کردن دقت کنید روغنتون زیاد حرارت زیرش زیاد زیاد نباشه چون روش میسوزه و داخلش خام میمونه و روغنتون روغن سرخ کردنی باشه
مواد لازم برای چوروس:
نصف پیمانه آب
نصف پیمانه شیر
کره ۱۲۰ گرم
شکر یک ق غ
نمک نصف ق چ
یک پیمانه آرد سر پر
چهار عدد تخم مرغ سرد متوسط اگه بزرگ بود سه عدد
وانیل ۵ گرم
برای تزیین
شکر نصف پیمانه
دارچین یک ق چ
روغن برای سرخ کردن
روش تهیه دسر چوروس :
۱_آب و شیر و شکر و نمک و کره رو داخل قابلمه ریخته میزاریم به نقطه جوش برسه و کره آب بشه
۲_آرد و به یکباره داخل مواد بالا ریخته و مدام روی حرارت ملایم که زیاد تند نباشه هم میرنیم
تا وقتی که خمیر یکدست بشه و از قابلمه جدا بشه حدود پنج دقیقه روی حرارت هم میزنیم ,خمیر و داخل کاسه ریخته و می زاریم کمی خنک بشه
با همرن برقی کمی خمیر و هم میزنیم و بعد به نوبت دانه دانه تخم مرغها رو به خمیر اضافه کنید حالا یه خمیر بدست میاد که نه زیاد سفته نه شل
خمیرو داخل قیف با ماسوره ریخته و داخل روغن داغ که داخل قابلمه گود ریختیم زیر حرارت زیاد نباشه چون خیلی زود میسوزه از خمیر میزنیم و با کمک قیچی خمیر و قیجی کرده و اجازه بدین همه طرفش سرخ و طلایی بشه
و بعد از سرخ شدن روی دستمال حوله ای بزارید روغن اضافیش گرفته بشه و بلافاصله موقعی که گرم داخل شکر و دارچین که با هم داخل کاسه ای جداگانه مخلوط کردین بغلطانید میتونید با نوتلا یا هر نوع سس شکلات یا کرم شکلاتی که دوست دارین سرو کنید.
نوش جان