طرز تهیه نان شلشلو از نان های خوشمزه مناسب برای میان وعده و صبحانه است به همراه پنیر و یا مربا و کره هم میتونید میل کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت نان شلشلو چیست ؟
آرد سفید دو لیوان لیوان فرانسوی دسته دار
تخم مرغ یک عدد
شیر ولرم یک لیوان
روغن یک استکان سرخالی
بکینگ پودر یک ق چ خ
خمیر مایه فوری یک ق م خ
نمک به میزان لازم
زعفران به میزان لازم
شکر نصف ق چ
مهیاوه برای روی نان
کنجد برای روی نان
مراحل و طرز تهیه نان شلشلو :
اول یک لیوان شیر ولرم رو با شکر هم میزنیم بعد خمیر مایه رو روش میریزم و آرام هم می زنیم میذاریم جای گرم ده دقیقه تا عمل بیاد سپس دو لیوان آرد رو با بکینگ پودر الک میکنیم کنار میذاریم .
حالا تخم مرغ رو در ظرفی هم میزنیم بعد روغن رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم نمک رو به اندازه نصف ق چ خوری یکم بیشتر اضافه می کنیم و هم میزنیم بعد مخلوط شیر و خمیر مایه رو اضافه می کنیم بعد هم مخلوط آرد و بکینگ پودر را اضافه می کنیم و با هم زن دستی هم میزنیم .
سپس زعفران دم کرده را بهش اضافه می کنیم، یک لیوان آب ولرم رو کنار دستمون می ذاریم و کم کم بهش آب اضافه می کنیم تا غلظتش مثل غلظت موادحالت خمیری (مثل مایه کیک ) بشه قبل استراحته غلظتش اینجوریه بعد می ذاریم یک ساعت استراحت کنه من تو ماکرو استراحت دادم .
بعد از یک ساعت هم می زنیم یک کاسه مهیاوه یک کاسه روغن مایع مقداری کنجد و یک تابه نچسب کوچیک و یک قابلمه رو آماده میکنیم در تابه کمی روغن میریزیم خیلی کم روغن می ریزیم میذاریم تابه داغ بشه با یک ملاقه از مواد برمی داریم و در تابه میریزیم و تابه رو میچرخانیم نباید ضخیم بشه.
میدونید چرا می چرخونیم تا خوب همه جا پخش شه بعد میذاریم رو حرارت و مهیاوه به صورت قطره ای روش میریزیم و بعد هم کنجد و میذاریم.
قشنگ بپزه حباب حباب میشه روش و با یه کاردک بزنید زیرش قشنگ بلند میشه خیلی راحت عین پنکیک بعد میذاریم تو قابلمهو با قاشق چایخوری روش روغن میریزیم کمی و به همین ترتیب ادامه میدیم تا تموم بشه.
نوش جان