آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه قورمه به با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه قورمه به با یک غذای عالی شیرازی در خدمت شما هستیم در این بخش آشپزی از سایت ایران پاتوق مراحل پخت قورمه به این خورشت شیرازی رو که توجه به ذائقه و سلیقه خود ترش ,ملس و یا شیرین تهیه کنید , در مهمانی و یا در کنار خانواده از خوردن اون لذت ببرید.
مواد لازم برای قورمه به چیست ؟
به: ۱ عدد بزرگ
گوشت گوسفندی: ۳۰۰ گرم
شکر:۲ قاشق غذاخوری
پیاز: ۱ عدد
لپه خام: ۲/۱ لیوان
زعفران دم کرده: ۲ قاشق چای خوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه و مراحل پخت خورشت قورمه به :
ابتدا لپه ها را از چند ساعت قبل خیس کرده و برای جلوگیری از ایجاد نفخ آب آن را چند بار عوض کنید.
سپس پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در روغن داغ شده سرخ کنید. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت را اضافه کرده و اجازه می دهیم تا رنگش عوض شده و کاملاٌ تفت بخورد.
سپس، زردچوبه، نمک و فلفل را همراه با ۴ لیوان آب به مخلوط پیاز و گوشت افزوده و اجازه دهید تا گوشت با حرارت کم بپزد.
بعد از به نیمه رسیدن آب گوشت، لپه های خیس خورده را به همراه به خرد شده و شکر و زعفران به غذا اضافه می کنیم.
سپس، کمی مواد را هم می زنیم و با شعله ملایم اجازه می دهیم تا خورشت خوب پخته و به اصطلاح جا بیفتد.
ده دقیقه آخر پخت غذا، آبلیمو را افزوده و بعد خورشت را در ظرفی کشیده و همراه با برنج سرو کنید.
نوش جان .
اشاره ای به خواص میوه به :
به سرشار از ویتامین های آ و ب، و املاح آهکی و تانن است. به دارای پروتید، گلوسید، لیپید و آب است و صد گرم آن تولید ۱۱۲ کالری انرژی می کند.
به سرشار از ویتامینهای A و B و C و همچنین قند و پپتین است. به رسیده، دارای طبیعتی معتدل است، در حالی که دانه آن یا همان بهدانه طبیعتی سرد و تر دارد.
این میوه مقوی معده و متوقف کننده اسهال های ساده و خونی است. در ورم حاد در روده ها، خونریزی های قاعدگی و بواسیری، اثر بسیار موثری دارد. به ضمن تقویت اعمال دستگاه گوارش، مخاط و سرفه کاملاً موثر است.
دم کرده برگهای به برای تسکین سرفه شهرت فراوان دارد.وقتی به پخته می شود بو و طعمی بسیار خوش دارد.