آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه پودینگ در منزل به همراه بیسکوییت و موز
طرز تهیه پودینگ دستور پودینگ زرده تخم مرغ داره ولی اگر کسی دوست نداره یا منع مصرف زرده داره می تونه زرده راکمتر کنه یا کلا حذفش کنه،
دستور دنت هم دقیقا همینه بدون زرده و وخییلی نباید غلیظ بش
برای پودینگ بین دسر بیسکوییت و موز خردشده بریزید طعم عالی تری خواهد داشت درکل دسر خوشمزه ایه امتحان کنید بخصوص همین زعفرانیش ????
این میزان مواد همین تعداد لیوان سرو متوسط در عکس خواهد شد،
مواد لازم برای پودینگ
????شیرسرد ۲لیوان
????نشاسته ذرت ( نشاسته گل هم می تونید بریزید ولی نشاسته ذرت بهتره ) ۲ق غ پر(برای هر لیوان شیر یک ق غ نشاسته)
????شکر ۴ ق غ پر (برای هر لیوان شیر ۲ق غ سرپر،البته شیرینی دسر بستگی به ذائقه خودتون داره و می تونید شکر را کمتر بیشتر کنید)
????زرده تخم مرغ ۲عدد (برای هر لیوان شیر یک زرده،البته میشه زرده را کمتر زد یا حذف کرد)
????وانیل کمی(زیاد نریزین طعم دسر به تلخی بزنه، به اندازه نوک چاقو کافیه)
????گلاب ۲ق غ
????زعفران دم کرده به مقدار دلخواه
????خامه صبحانه ۲ق غ پر(ازخامه قنادی هم میشه استفاده کرد فقط حواستون به شیرینی دسر باشه وشکر راکمترکنید)
????بیسکوییت پتی بور و موز به دلخواه برای مابین دسر
دستور آماده سازی پودینگ
ابتدی زرده تخم مرغ، وانیل وشکر را باهمزن برقی یا دستی بزنید تا حدی که کرم رنگ شود ،شیر سرد رابا نشاسته خوب حل کنید سپس به زرده اضافه ویکدست کنید ،ظرف را روی حرارت کم گاز بگذارید،
حرارت کم باشد مدااام هم بزنید تا شیر داغ شود دراین مرحله خامه رقیق شده (اگر خامه سفت هست خامه را با مقداری شیر مخلوط ویکدست کنید تا روان بشه) را اضافه کنیدو هم بزنید تا پودینگ کم کم غلیظ شود وبه غلظت فرنی برسد(حرارت کم باشد وبا حوصله و مرتب هم بزنید تا هم شیر گوله نشه وهم طعم خامی نشاسته گرفته بشه وزرده پخته)
درنهایت گلاب وزعفران رااضافه کنید وهم بزنید وپس از کمی غلظت گرفتن دسر، شعله راخاموش کنید ودرون لیوانهای سرو بریزید وبعد از سرد شدن میل کنید( غلظت دسر درحد فرنی مناسبه ،می تونید غلظت دسر را به دلخواه بیشتر کنید ولی پس از سرد شدن سفت تر نیز خواهد شد)
بین دسر می توان برای خوشمزه تر شدن از بیسکوییت و موز خردشده استفاده کنید،
????پودینگ را بصورت ساده وشکلاتی نیز می توان تهیه کرد،????