طرز تهیه سیب زمینی سوخاری رستورانی با ترفند های عالی

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری با چاشنی های معطر

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری , سیب زمینی جز مواد غذایی پر مصرف در خانواده ها است . به خصوص بچه ها که سیب زمینی سوخاری مورد علاقشون هست و هر موقع دوست دارند که سیب زمینی سوخاری بخورند و لذت ببرند .

مواد لازم سیب زمینی سوخاری

????سیب زمینی ۳ عدد
????پودر سوخاری نصف پیمانه
????تخم مرغ ۲ عدد
????شیر ۲ قاشق سوپ خوری
????نمک، فلفل و پودر آویشن ،مرزن جوش و رزماری
????روغن

طرز تهیه سیب زمینی سوخاری

روش تهیه و آماده سازی سیب زمینی سوخاری :

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته، خلال کنید و بشویید.
بعد به مدت ۶ الی ۸ دقیقه سیب زمینی ها را در آب جوش بگذارید تا بجوشه و کمی پخته شوند . مقداری نمک هم اضافه کنید.
سپس سیب زمینی ها را آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شود. دو ظرف جدا گانه تهیه کنید.
در ظرف اول تخم مرغ و شیر را با هم ترکیب کرده و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. در ظرف دوم، پودر سوخاری را با پودر آویشن و ادویه های مطبوع به خوبی مخلوط کنید. در این مرحله سیب زمینی ها را ابتدا در تخم مرغ، سپس در پودر سوخاری بغلتانید.
سپس سیب زمینی ها را به مدت یک ساعت در یخچال بگذارید.
سیب زمینی ها را سرخ کنید و آن‌ها روی یک دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن آن‌ها گرفته شود.
سیب زمینی شما به صورت سوخاری، ترد و لذیذ آماده است. می‌توانید با هر نوع سس دلخواهی که دوست داشتید نوش جان کنید.

اگر سیب زمینی را به این صورت تهیه کنید سالم تر از سیب زمینی سرخ کرده است چون جذب روغن در این روش بسیار کم است .

البته سیب زمینی غذای سالم و ساده ای برای عموم افراد و به ویژه کودکان هست و فواید زیادی هم دارد. روش پخته اون همه خواصش رو حفظ می کنه و در این روش وخاری کردن بیشتر خاصیت سیب زمینی حفظ میشه .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *