آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرزتهیه گراتن سیب زمینی تنوری در منزل بدون نیاز به زغال و فر
طرزتهیه گراتن سیب زمینی تنوری این روش پخت مخصوص عزیزانی که فر ندارند.درسته رویه ش خوب طلای نمیشه ولی طعمش با گراتن تو فر فرقی نداره
روش تهیه و آماده سازی گراتن
از سینه ویا فیله میتونید استفاده کنید من از سینه مرغ استفاده کردم
سینه رو نواری برش بزنید با کمی زعفران دم کرده وفلفل ونمک و پیاز خلال شده مزه دار کنید و کنار بزارید یکی دو ساعت بمونه.
سیب زمینی رو خوب بشورید و برش بزنید
تو خونه هرکسی قابلمه ای است مخصوص پخت سیب زمینی ویا ماهی تابه خراش برداشته
نمک بریزید حدود یک بند انگشت(نمک دونه درشت باشه بهتره) سیب زمینی ها رو با پوست روش بچینید درشو بزارید با حرارت خیلی کم تا سیب زمینها بپزن حدود ۴۵ دقیقه تا یکساعت طول میکشه سیب زمینها که نرم شدن چند عدد قارچ شسته شده رو سیب زمینی بزارید تا آبشون کشیده بشه کبابی بشن
تا سیب زمینی میپزه تو ماهی تابه کمی روغن بریزید. سینه مزه دار شده بریزید ودرشو بزارید تا با حرارت ملایم پیاز آب بندازه وسینه پخته بشه وقتی که داره آبش کشیده میشه یک دونه فلفل دلمه ای خرد کنید واضافه کنید وباهاش تفت بدید
در کاسه ای کمی روغن وفلفل، آویشن وپاپریکا رو با هم مخلوط کرده وسیب زمینی پخته رو بهش اضافه میکنیم نمک نزنید اگه دوست داشتید میتونید پوست سیب زمینی رو جدا کنید یادتون نره اگه نمک به سیب زمینی چسپیده بود حتما جدا کنید نگران نباشید سیب زمینی اصلا شور نمیشه چون آب نداره به داخل سیب زمینی نفوذ نمیکنه
سیب زمینی آغشته به روغن وادویه جات کف سینی مورد نظر بریزید (زیاد روغن نریزید تا گراتن چرب نشه) سس گوجه وکمی سس خردل بزنید پنیر پیتزا، مرغ تفت داده شده دوباره پنیر پیتزا
یک رینگ ویاسه پایه بزارید کف قابلمه(قابلمه از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت متوسط حتما گرم بشه)و قالب گراتن بزارید روش دم کنی گذاشته حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه پنیر آب میشه و کناره ها طلای گاز رو خاموش کنید .
قابلمه آب نمیخواد از هر قابلمه ای میتونید استفاده کنید جز استیل وتفلون
دم کنی حتما بزارید رویه بهتر طلای میشه