طرز تهیه بورک پیتزایی بسیار خوشمزه و لذیذ که هم به وقت مهمانی گزینه خوبی برای پیش غذا است و هم به عنوان یک وعده غذایی کامل می تونید در منزل تهیه کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای پخت بورک پیتزایی چیست ؟
مواد لازم برای خمیر
آرد ۵ پیمانه
آب ۲/۵پیمانه
نمک ۲ ق چ
کره ۱۰۰ گرم
روغن مایه ۵ ق غ
مراحل و طرز تهیه بورک پیتزایی :
اول ارد و نمک رو با هم مخلوط می کنیم و کم کم اب رو بهش اضافه می کنیم تا یه خمیر لطیف بهمون بده بعد خمیر رو به ۸ تا چونه مساوی تقسیم می کنیم روغن و کره رو با هم مخلوط کرده و کنار دستمون میزاریم.
به کمک وردنه هر چونه رو اندازهی بشقاب باز میکنیم و زیر و روی خمیر باز شده رو از ترکیب کره و روغن میزنیم و داخل یک سینی میچینیم و بعد خمیر بعدی به همین روش اماده کرده و روی خمیر قبلی میزاریم (مطابق تصویر) یادتون باشه لابلای هر خمیر رو کاملا روغنی کنید تا به هم نچسبن.
حالا میریم سراغ درست کردن مواد بورکمون؛
برای درست کردن بورک میتونید از هر موادی برای داخلش استفاده کنید؛ من داخل یکیش از اسفناج و اون یکی از مواد گوشتی استفاده کردم که هر دوش واقعا خوشمزه شد
مواد موزد نیاز برای بورک اسفناج
اسفناج خرد شده و پخته بدون اب یک پیمانه
پیاز یک عدد بزرگ
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم
پنیر پیتزا یک فنجان
پیاز رو خلالی کرده و سرخ می کنیم بعد ادویه ها رو بهش اضافه کرده و اسفناجی که قبلا پختیم و ابش کاملا کشیده شده بهش اضافه می کنیم کمی که با هم تفت خورد از روی حرارت برداشته می زاریم خنک بشه بعد مطابق تصویر یکی از خمیر هایی رو که لابلا روغن زده بودیم رو با دست کاملا باز و نازک میکنیم (خمیر بورک هرچی نازکتر باشه بورکمون خوشمزهتر میشه)
یک طرف خمیر از مواد اسفناج گزاشته و روی اون پنیر پیتزا میزاریم و به ارومی رولش می کنیم و دور هم می پیچیم و داخل ظرف مورد نظر میزاریم .
رول بعدی رو هم به همین صورت درست می کنیم و از ادامه رول قبلی میپیچیم تا ظرفمون پر بشه و روی بورکمون رو با یک زرده تخم مرغ و یک ق شیر و کمی زعفرون رومال زده و کنجد میپاشیم و به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده میپزیم.
در اخر اگر روی بورک طلایی نشده بود کمی گریل رو روشن میکنیم.
نوش جان