طرز تهیه پیتزا مرغ قارچ و تهیه خمیر مخصوص پیتزا را با ما همراه باشید تا یاد بگیرید با صرف کمترین هزینه می تونید بیشترین تعداد پیتزا رو تهیه کنید .پیتزای مرغ و قارچ بسیار خوشمزه و پرطرفدار است .
پیتزا ها از خوشمزه ترین فست فود ها است که تهیه اون ها زمان زیادی هم نمیبره من که اکثرا تو خونه درست می کنم و الان که شیوع کرونا است بهترهشما هم در منزل تهیه کنید خواهید دید که مراحل تهیه ساده ای داره.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای داخل پیتزا چیست ؟
گوشت مرغ پخته شده حدودا یک عدد سینه
فلفل دلمه 3 عدد
قارچ 200 گرم
سس قرمز
مواد لازم برای خمیر پیتزا چیست؟
آرد 600 گرم (هر لیوان 125 گرم)
شیر 400 گرم (2 لیوان)
خمیر مایع 2 قاشق مربا خوری
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چای خوری
روغن مایع 1 لیوان
طرز تهیه خمیر پیتزا :
ابتدا شیر ولرم رو شیری که نه داغ باشه نه خیلی سرد رو با خمیر مایع و شکر مخلوط کرده و کنار میزاریم حدودا 10دقیقه تا عمل بیاد و بعد روغن رو اضافه کرده و در آخر آرد و نمک و خوب ماساژ داده و داخل نایلون در جای گرم میزارم تا بین 1 تا 2 ساعت ور بیاد و بعد از نایلون در میاریم و پفش رو می گیریم و استفاده می کنیم.
مراحل و طرز تهیه پیتزا مرغ قارچ
خمیر پیتزا را به قسمت های مساوی تقیسم کرده با این خمیر حدودا 4 عدد بزرگ قالب نیاز داریم . خمیر را داخل قالب چرب شده به صورت یکنواخت پهن می کنم
و بعد کف قالب رو چنگال زده و بعد با لیسک سس قرمز می زنم و بعد پنیر پیتزا را به صورت یک لایه پخش می کنیم و مرغ ریش شده را روی پینیر می ریزم و بعد قارچ و فلفل و در آخر هم پنیر پیتزا برای روش .
نکته : هرچی پنیر پیتزا بیشتر باشه پیتزای خوشمزه تری خواهیم داشت .
نکته : در انتها هم کمی آب روی پیتزا اسپری کنید می تونید از زیتون و کنسرو ذرت هم استفاده کنید
و داخل فر از قبل گرم شده به مدت 45 الی 60 دقیقه قرار می دهیم.
نوش جان