آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه اشترودل سیب و گردو دسر ساده و عالی
طرز تهیه اشترودل سیب و گردو میتونید از میزان شکرش کم کنید و انواع مواد میانی دلخواه مث سبزیجات و … داخلش استفاده کنید
مواد لازم اشترودل سیب و گردو:
آرد دو و نیم پیمانه معادل ۳۲۵ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک نصف ق چ
تخم مرغ یک عدد
شیر نصف لیوان
خمیر مایه فوری یک ق چ
شکر ۵۰ گرم (برای خمیر های شیرین)
وانیل یا دارچین درصورت تمایل
رنده ی پوست پرتقال یا لیمو یک ق م
طرز تهیه و مراحل پخت اشترودل سیب و گردو :
ابتدا مواد میانی به اندازه ی دلخواه (سیب خرد شده +گردو+یا کشمش و بادام یا هرچی که دلخواه تونه)
مواد رومال زرده یک عدد تخم مرغ و یک ق م شکر و شیر و مخلوط کنید .
طرز تهیه :
در شروع کار مخمر رو داخل شیر ولرم به همراه یک ق چ شکر ریخته ۵ دقیقه بذارید با درپوش تا فعال بشه
سپس تخم مرغ , شکر و نمک و وانیل و کره ی به دمای محیط رسیده رو با مفتول کمی هم زده و شیر عمل امده رو به همراه ارد اضافه کنید.
حالا ارد رو تا جایی اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد ممکنه مقداری از اردتون زیاد بیاد . خمیر رو ده دقیقه ورز بدید و روش و بکشید و یک ساعت استراحت بدید .
مانند تصویر کهپیداست مستطیل باز کنید و برش بدید مواد میانی بذارید بینش و بپیچید یا مثل سمبوسه بپیچید
برای مواد میانی سیب ها رو خرد کنید با کمی کره شکر و دارچین بذارید آبش تبخیر بشه , سپس گردو اضافه کنید و کمی عسل یا مارمالا د دلخواه را هم بریزید و مجدد روش و بکشید اجازه بدید بیست دقیقه استراحت کنه . بعد تایم از استراحت رومال زده و شکر قهوه ای بپاشید و بره تو فر از قبل گزمشده با دمای ۱۸۰ بمدت ۳۵ دقیقه تا روی نون طلایی بشه.
نوش جان