طرز تهیه اشترودل سیب و گردو با دستور پخت مرحله به مرحله

طرز تهیه اشترودل سیب و گردو دسر ساده و عالی

طرز تهیه اشترودل سیب و گردو میتونید از میزان شکرش کم کنید و انواع مواد میانی دلخواه مث سبزیجات و … داخلش استفاده کنید

مواد لازم اشترودل سیب و گردو:

آرد دو و نیم پیمانه معادل ۳۲۵ گرم
کره ۵۰ گرم
نمک نصف ق چ
تخم مرغ یک عدد
شیر نصف لیوان
خمیر مایه فوری یک ق چ
شکر ۵۰ گرم (برای خمیر های شیرین)
وانیل یا دارچین درصورت تمایل
رنده ی پوست پرتقال یا لیمو یک ق م

طرز تهیه اشترودل سیب و گردو

طرز تهیه و مراحل پخت  اشترودل سیب و گردو :

ابتدا مواد میانی به اندازه ی دلخواه (سیب خرد شده +گردو+یا کشمش و بادام یا هرچی که دلخواه تونه)
مواد رومال زرده یک عدد تخم مرغ و یک ق م شکر و شیر و مخلوط کنید .

 طرز تهیه :
در شروع کار مخمر رو داخل شیر ولرم به همراه یک ق چ شکر ریخته ۵ دقیقه بذارید با درپوش تا فعال بشه
سپس تخم مرغ , شکر و نمک و وانیل و کره ی به دمای محیط رسیده رو با مفتول کمی هم زده و شیر عمل امده رو به همراه ارد اضافه کنید.
حالا ارد رو تا جایی اضافه کنید تا خمیر لطیفی بدست بیاد ممکنه مقداری از اردتون زیاد بیاد . خمیر رو ده دقیقه ورز بدید و روش و بکشید و یک ساعت استراحت بدید .
مانند تصویر کهپیداست مستطیل باز کنید و برش بدید مواد میانی بذارید بینش و بپیچید یا مثل سمبوسه بپیچید
برای مواد میانی سیب ها  رو خرد کنید با کمی کره شکر و دارچین بذارید آبش تبخیر بشه , سپس گردو اضافه کنید و کمی عسل یا مارمالا د دلخواه را هم بریزید و  مجدد روش و بکشید اجازه بدید بیست دقیقه استراحت کنه . بعد تایم از استراحت رومال زده و شکر قهوه ای بپاشید و بره تو فر از قبل گزم‌شده با دمای ۱۸۰ بمدت ۳۵ دقیقه تا روی نون طلایی بشه.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *