طرز تهیه کیک پیانو بسیار خوشمزه و لذیذ است که من خیلی موقع ها به عنوان دسر یا میان وعده این رو درست می کنم هم تهیه اش آسونه هم شکل و ظاهر متفاوت و عالی داره .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک پیانو چیست ؟
2 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شکر
نصف پیمانه روغن
نصف پیمانه شیر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 بسته بکینگ پودر (۱۰ گرم)
1 بسته وانیل (۵گرم)
1 پیمانه آرد
برای خیس کردن کیک ؛
1 پبمانه شیر
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا نصف بسته نسکافه سه در یک
برای محلبی ؛
2.5 پیمانه شیر
2 فنجان قهوه خوری شکر
2 فنجان قهوه خوری آرد
1 بسته (200 میلی لیتر) خامه
برای تزیین
پودر کاکائو
پودر نارگیل (اختیاری)
مراحل و طرز تهیه کیک پیانو :
اول از همه ، کیک رو آماده می کنیم. تخم مرغ و شکر رو هم میزنیم تا کرمی بشه.بعد بقیه ی مواد رو اضافه و مخلوط می کنیم و قالب دایره ایمونو چرب می کنیم و مواد رو داخلش می ریزیم.
داخل فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه می پزیم. تا کیک آماده بشه محلبی رو درست می کنیم شیر و آرد و شکر رو روی حرارت می زاریم و مرتب هم می زنیم تا خامه ای بشه. وقتی غلظتش مثل فرنی شد ،
یک بسته خامه بهش اضافه می کنیم و با همزن می زنیم. وقتی کیک رو از فر در اوردیم ، پودر کاکائو یا نسکافه رو با شیر ولرم مخلوط میکنیم کیک رو خیس می کنیم. بعد از اینکه کیک کاملاً شیر رو جذب کرد و خنک شد ،
محلبی آماده شدمون رو روش می ریزیم.در آخر ، اگر بخوایم مثل عکس شکل پیانو بگیره ، نارگیل رو روی کل کیک می پاشیم و یه کاغذ رو به شکل نوار برش میزنیم ،
با فاصله روی کیک میزاریم پودر کاکائو رو با الک روی کیک می ریزیم ، کاغذها رو با احتیاط برداشته و می ذاریم توی یخچال استراحت کنه. اگر شب قبل این کار رو انجام بدید ، روز بعدش خیلی خوشمزه تر میشه.
نوش جان