طرز تهیه کیک پیانو ‌از کیک های خوشمزه و جالب

طرز تهیه کیک پیانو بسیار خوشمزه و لذیذ است که من خیلی موقع ها به عنوان دسر یا میان وعده این رو درست می کنم هم تهیه اش آسونه هم شکل و ظاهر متفاوت و عالی داره .

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه کیک پیانو چیست ؟

2 عدد تخم مرغ

نصف پیمانه شکر

نصف پیمانه روغن

نصف پیمانه شیر

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

1 بسته بکینگ پودر (۱۰ گرم)

1 بسته وانیل (۵گرم)

1 پیمانه آرد

برای خیس کردن کیک ؛

1 پبمانه شیر

2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو یا نصف بسته نسکافه سه در یک

برای محلبی ؛

2.5 پیمانه شیر

2 فنجان قهوه خوری شکر

2 فنجان قهوه خوری آرد

1 بسته (200 میلی لیتر) خامه

برای تزیین

پودر کاکائو

پودر نارگیل (اختیاری)

طرز تهیه کیک پیانو

مراحل و طرز تهیه کیک پیانو ‌:

اول از همه ، کیک رو آماده می کنیم. تخم مرغ و شکر رو هم میزنیم تا کرمی بشه.بعد بقیه ی مواد رو اضافه و مخلوط می کنیم و قالب دایره ایمونو چرب می کنیم و مواد رو داخلش می ریزیم.

داخل فر از قبل گرم شده در دمای 180 درجه می پزیم. تا کیک آماده بشه محلبی رو درست می کنیم شیر و آرد و شکر رو روی حرارت می زاریم و مرتب هم می زنیم تا خامه ای بشه. وقتی غلظتش مثل فرنی شد ،

یک بسته خامه بهش اضافه می کنیم و با همزن می زنیم. وقتی کیک رو از فر در اوردیم ، پودر کاکائو یا نسکافه رو با شیر ولرم مخلوط میکنیم کیک رو خیس می کنیم. بعد از اینکه کیک کاملاً شیر رو جذب کرد و خنک شد ،

محلبی آماده شدمون رو روش می ریزیم.در آخر ، اگر بخوایم مثل عکس شکل پیانو بگیره ، نارگیل رو روی کل کیک می پاشیم و یه کاغذ رو به شکل نوار برش میزنیم ،

با فاصله روی کیک میزاریم پودر کاکائو رو با الک روی کیک می ریزیم ، کاغذها رو با احتیاط برداشته و می ذاریم توی یخچال استراحت کنه. اگر شب قبل این کار رو انجام بدید ، روز بعدش خیلی خوشمزه تر میشه.

نوش جان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *