طرز تهیه کمپوت هلو با عطر طعم عالی مهمان خانه های شماست. بله من امروز میخوام کمپوت هلو رو در دو روش بهتون آموزش بدم .
در روش اولی که تهیه می کنید و در یکی دور روز می تونید میل کنید و لذت ببرید
اما در روش دوم می تونید این کمپوت رو به مدت زیدا حتی 6 الی 9 ماه در یخچال نگهداری کنید و هر وقت هوس خوردن کمپوت هلو داشتید او رو بالذت ریاد میل کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم تهیه کمپوت هلو برای ۵ نفر چیست ؟
هلو (سفت) ۱ کیلوگرم
شکر ۵ قاشق غذا خوری
آب ۲ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
هل ۳ عدد
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذا خوری
مراحل و طرز تهیه کمپوت هلو
۱- هلوهای سفت رو جدا کنین بشویید و اون ها رو در آب در حال جوش بریزید و بعد از گذشت 5 دقیقه هلو ها رو از آب جوش به آب سرد منتقل کنید و چند دقیقه صبر کنید سپس پوست آن را جدا کنید ( این کار باعث میشه پوست هلو راحت جدا بشه)
۲- بعد از پوست کندن هسته آن را هم جدا کنید و آن را به هر شکل که دوست دارید برش بزنید هم میتوان دو نیم کرد هم خلال درشت
من خلال درشت زدم ( یعنی هر هلو را به 8 قسمت برش زدم )
۳- آب و شکر را مخلوط کنید تا جوش بیاد بعد گلاب زعفران و دانه های هل را بهش اضافه کنید اجازه بدید یه مقدار جوش بخوره تا عطر گلاب و هل در بیاد
۴- هلو ها رو به شهد اضافه کنید و اجازه بدین حدود 15 دقیقه بجوشه , بعد 15 دقیقه زیرشو خاموش کنید تا سرد بشه .
5- در صورتی که می خواهید برای طولانی مدت در یخچال نگه داری کنید مرحله 4 رو انجام ندید و این کار انجام بدید تکه های هلو را دورن شیشه مورد نظر تون بریزید و پر کنید و سپس شهدی که تهیه کردید رو روی آن بریزید و درب اون رو محکم ببندید .
سپس در قابلمه ای تا نمیه پر آب کنید شیشه های پر شده از کمپوت رو داخل اون قرار بدید و با شعله کم بزارید 10-20 دقیقه آب قابلمه بجوشه
سپس بزارید خنک شه و شیشه ها بیرون آورده حدود 12 ساعتی رو به درب بگذارید تا همه هوای آن خارج بشه و در یخچال نگه داری کنید.
سایر نکات تهیه کمپوت هلو
* میزان شکر بستگی به شیرین بودن هلو داره , میتونین شهد رو بچشین و میزان شکر رو اضافه کنین
* وجود زعفران اختیاریه ولی اگه بزنید رنگ کمپوت خوشرنگ میشه
* میزان پخت کمپوت بستگی به اندازه برش و سفتی هلو داره معمولا 15 تا 20 دقیقه کافیه
* هلو رو بعد پخت حدود 2 ساعت درون یخچال قرار بدین تا خنک خنک بشه هم جا میفته هم طعمش عالی میشه.