آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه نان پارکر با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه نان پارکر از نان های پرطرفدار , لطیف , پوک و نرم که اصالتش به منطقه پارکر هوس در امریکا میرسه نان پارکر آمریکایی روش تهیه ساده ای داره و مواد اولیه اون در دسترس است و براحتی تهیه میشه .
مواد لازم برای نان پارکر :
تخم مرغ دو عدد
کره ۵ قاشق غذا خوری
خمیر مایه یک قاشق غذا خوری
شکر ۴ قاشق غذا خوری
شیر ولرم یک لیوان (لیوان دسته دار فرانسوی)
بکینگ پودر یک قاشق چای خوری
نمک یک دوم قاشق چای خوری
آرد حدود ۴ لیوان(لیوان دسته دار فرانسوی)
مواد رومال: مخلوط زرده تخم مرغ یک عدد ،زعفران کمی،شیر یک قاشق غذا خوری
کنجدم و سیاه دونه برای روی نون
من نوک قاشق چای خوری وانیل هم اضافه کردم واسه
عطر بیشترش ولی به دلخواه هست
طرز تهیه و مراحل نان پارکر:
اول نصف شیر ولرم ، خمیر مایع و یک قاشق غذا خوری از شکر رو داخل لیوان مخلوط میکنیم و ۱۰ دقیقه میزاریم که عمل بیاد
داخل ظرفی تخم مرغ،باقی شیر و شکر،نمک،کره نرم شده رو میریزیم و خوب مخلوط میکنیم بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافی میکنیم و هم میزنیم حالا آرد و بکینگ پودر الک شده رو به موادمون
اضافه میکنیم ( آرد رو کم کم اضافه کنید که خمیر سفت نشه هر وقت دیدین خمیر به دست نمیچسبه کافیه)
۱۰ دقیقه خمیر رو ورز میدیم ، داخل ظرف چرب شده میزاریم ، سلفون میکشیم و جای گرم میزاریم یک تا یک ساعت و نیم بمونه تا حجمش دو برابر بشه .
بعد از این مدت پف خمیر رو با دست میگیریم و چانه های کوچکی بر میداریم داخل قالب کاغذ روغنی میندازیم چرب میکنیم و چانه هارو میچینیم داخل قالب و ۱۰ دقیقه استراحت میدیم که حجم بگیرن
حالا مواد رومال رو میزنیم ، کنجد میپاشیم و قالب رو طبقه وسط فر که با درجه ۱۸۰ از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه میزاریم که پخته بشه
روش پخت روی گاز:
تابه رو کاغذ روغنی بزارین چرب کنین ، نون رو داخلش قرار بدین و دم کنی بزارین، شعله باید خیلی ملایم باشه تا مغز پخت بشه و زیرش نسوزه بعد نیم ساعت در تابه رو بردارید اگر روی نون سفت شده بود آمادست برای طلایی شدن و برشته شدن نون بعد پخت بزارین از حرارتش کم بشه برگردونین تا روی دیگه شم طلایی بشه
نوش جان .