طرز تهیه پاناکوتا ساده و وانیلی با روکش ژله بسیار لذیذ

طرز تهیه پاناکوتا از دسر ها ی بسیار خوشمزه و پرطرفدار ه در انواع مختلف تهیه میشه من در این مقاله هم نوع ساده و هم نوع ترکیبی اون با رویه ژله آموزش می دهم

مراحل آماده سازی بسیار ساده است توصیه می کنم حتما در مراسم ها و دروهمی هاتون این دسر خوشمزه رو تدارک ببینید.

 

مواد لازم برای تهیه پاناکوتا ی ساده چیست ؟

شیر 2 لیوان
خامه نصف لیوان
پودر ژلاتین 2 ق غ
شکر 2 ق س
وانیل 1 ق چ

طرز تهیه پاناکوتا

ابتدا همه مواد رو توو ی قابلمه ریخته و کمی هم میزنیم تا شکر و پودر ژلاتین باز بشه. روی حرارت گذاشته تا شکر و پودر ژلاتین حل بشه.
نباید بجوشه چون در اینصورت خامه می بره .

وقتی شروع کرد به ریزجوش زدن ، حرارت رو خاموش میکنیم و کمی فرصت میدیم تا خنک بشه. بعد وانیل رو اضافه میکنیم.

اگه زمانی که مواد داغه وانیل رو بریزیم، رنگ دسر زرد میشه و مزه وانیل تند میشه و عطرش از بین میره. سپس داخل قالب چرب شده می ریزیم.

اگه بخواهیم حالت رنگین کمان داشته باشه می تونید لایه لایه بریزید. ی لایه رنگی و ی لایه ساده. می تونید به دلخواه مقداری پودر کاکایو یا پودر قهوه را جایگزین وانیل کنید و لایه لایه پاناکوتا شکلاتی و وانیلی درست کنید.

زمان اضافه کردن کاکایو، قبل از ریختن وانیل است.

میتونی با رنگ خوراکی رنگیش کنی. یا پودر کاکایو و قهوه طعم دارش کنید.

و با زعفران به رنگ زعفرانیش کنید.

 

طرز تهیه پاناکوتا وانیلی و رویه ژله

موادلازم:

شیر ۴ پیمانه

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

شکر ۱ پیمانه

پودر ژلاتین ۳ قاشق‌ سوپ‌خوری

وانیل ۱/۲ قاشق چای‌خوری

آب سرد ۱/۸ پیمانه

طرز تهیه پاناکوتا

مراحل تهیه پاناکوتا وانیلی و رویه ژله

ابتدا آب سرد را داخل ظرفی ریخته پودر ژلاتین را روی آن پاشیده و زمانی که به حالت اسفنجی شد آن را روی بخارآب بن ماری می کنیم تا کاملا حل شود.

شیر را به همراه شکر روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر حل و شیر گرم شود. خامه را به روش بن ماری گرم می کنیم تا روان شود.

ژلاتین را به شیر افزوده و هم میزنیم بعد خامه روان شده را نیز به بقیه مواد اضافه می کنیم خوب مخلوط کرده و‌ در اخر وانیل را اضافه می کنیم.
پاناکوتا را داخل یخچال بذارید تا کاملا سفت شود.
در اخر میتوانید با ژله مورد نظر خود، تزیین کنید.

مراقب باشید خامه و شیر نجوشند،در حد گرم شدن و مخلوط شدن کفایت می کند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *