طرز تهیه پد تای غذای تایلندی لذیذ و مقوی به همراه سس مخصوص

طرز تهیه پد تای شگفت‌انگیز که غذای تایلندی آسان واذیذ رو می‌توانید ظرف ۳۰ دقیقه در منزل تهیه کنید . این غذا  با ترکیبات تازه از جمله نودل برنج ، مرغ ، میگو ، پنیر سویا ، گشنیز ، بادام‌زمینی و .. . تهیه میشه که به قدری خوش‌مزه است که جز لیست غذایی شما خواهد شد.

یک کاسه سفید پر از مواد غذلایی لذیذ خانگی ، شامل رشته یا پاستای برنج ، میگو ، گشنیز و دیگر چاشنی ها که در سس تای آن‌ها ریخته می‌شود.
من عشق خود را به غذای تایلندی در اینجا مخفی نکردم ( اینجا برخی از دستور آشپزی مورد علاقه من هستند ) ،

من آموزش پد تای رو باشما به اشتراک میزارم  فقط برای اثبات این که چقدر آسان است که در خانه غذاهای محبوب و لذیذ کشور های دیگر رو تهیه کنید و لذت ببرید  .

پد تایلندی چیست ؟

پد تایلند یک غذای سرخ‌شده با رشته های برنج ، میگو ، مرغ ، یا پنیر سویا ، بادام‌زمینی ، تخم‌مرغ نیمرو و جوانه لوبیا است . مواد تشکیل‌دهنده با هم مخلوط می‌شوند و با سس خوش‌مزه و طعم دار می شود  . این غذا از غذاهای خیابانی در تایلند و یکی از محبوب‌ترین غذاهای رستوران تایلند در سراسر این کشور است .

طرز تهیه پد تای

چگونه سس تایلندی را تهیه کنیم ؟

سس سنتی تایلندی شامل سس ماهی ، سرکه ، شکر و خمیر تمبر هندی است .گر دوست دارید از خمیر تمبر هندی استفاده کنید . من همچنین یک قاشق بزرگ کره بادام‌زمینی را به سس اضافه کردم ، چون فکر می‌کنم به کل غذا را چربی و مزه خاصی  اضافه می‌کند و طعم آن را افزایش می‌دهد که من دوست دارم .

مواد لازم برای تهیه پد تای

 

نودل  یا رشته برنج که 15 دقیقه در آب گرم خیس شده است: 200 گرم

روغن زیتون ۳ قاشق

سیر  سه حبه ، له‌شده

میگو ، مرغ  ۸ گرم ، به قطعات کوچک ببرید

تخم‌مرغ ۲ عدد

جوانه لوبیا تازه یک فنجان

یک فلفل دلمه‌ای قرمز ، کمی برش خورده

پیازچه خرد شده چند شاخه

بادام‌زمینی پوست‌کنده شده۲ / ۲ فنجان

لیمو ۲

گشنیز تازه ۱ / ۲ فنجان خرد شده

برای سس تایلندی :

سس ماهی ۳ قاشق

اضافه کردن سس سویا

خمیر تمبر هندی

۱ قاشق چایخوری فلفل تند ، یا بیشتر ، برای چشیدن.
۲ فاشق کره  بادام‌زمینی ، اختیاری

 

مراحل و طرز تهیه پد تای :

مواد مختلف سس را با هم مخلوط کنید . کنار بگذار .

نصف قاشق سوپ خوری روغن در یک قابلمه بزرگ  بر روی حرارت متوسط  قرار می دهیم  سپس میگو ، مرغ ، پنیر سویا ، سیر و فلفل دلمه‌ای نیز اضافه کنید .

میگو خیلی زود می پزه ، حدود ۱ تا ۲ دقیقه در هر طرف , اگر از مرغ استفاده می‌کنید ، آشپزی را تا زمانی که فقط یک‌بار پخته شود ، حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپزید .
همه چیز را به داخل ماهی‌تابه بریزید . کمی روغن اضافه کنید و تخم‌مرغ زده‌شده را اضافه کنید . یا می تونید  تخم‌مرغ‌ها ی پخته را خردکنید  و با کارد به تکه‌های کوچکی تبدیل کنید  که آن نوع آن اختیاری هست  .
زشته ها ، سس ، جوانه لوبیا و بادام‌زمینی را به ماهی‌تابه اضافه کنید ( کمی بادام‌زمینی برای تزیین می تونید نگه دارید  ) . همه چیز را با هم ترکیب کنید تا طعم شون ترکیب بشه  شوند.
به مخلوط بالا پیازچه ، بادام‌زمینی ، گشنیز و لیمو اضافه  کنید . آن را سریعا ً سرو کنید !

نکته

برای استفاده از خمیر تمبر هندی در سس ، ۲ قاشق را به جای سرکه جایگزین کنید .

نوش جان

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *