طرز تهیه پد تای شگفتانگیز که غذای تایلندی آسان واذیذ رو میتوانید ظرف ۳۰ دقیقه در منزل تهیه کنید . این غذا با ترکیبات تازه از جمله نودل برنج ، مرغ ، میگو ، پنیر سویا ، گشنیز ، بادامزمینی و .. . تهیه میشه که به قدری خوشمزه است که جز لیست غذایی شما خواهد شد.
یک کاسه سفید پر از مواد غذلایی لذیذ خانگی ، شامل رشته یا پاستای برنج ، میگو ، گشنیز و دیگر چاشنی ها که در سس تای آنها ریخته میشود.
من عشق خود را به غذای تایلندی در اینجا مخفی نکردم ( اینجا برخی از دستور آشپزی مورد علاقه من هستند ) ،
من آموزش پد تای رو باشما به اشتراک میزارم فقط برای اثبات این که چقدر آسان است که در خانه غذاهای محبوب و لذیذ کشور های دیگر رو تهیه کنید و لذت ببرید .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
پد تایلندی چیست ؟
پد تایلند یک غذای سرخشده با رشته های برنج ، میگو ، مرغ ، یا پنیر سویا ، بادامزمینی ، تخممرغ نیمرو و جوانه لوبیا است . مواد تشکیلدهنده با هم مخلوط میشوند و با سس خوشمزه و طعم دار می شود . این غذا از غذاهای خیابانی در تایلند و یکی از محبوبترین غذاهای رستوران تایلند در سراسر این کشور است .
چگونه سس تایلندی را تهیه کنیم ؟
سس سنتی تایلندی شامل سس ماهی ، سرکه ، شکر و خمیر تمبر هندی است .گر دوست دارید از خمیر تمبر هندی استفاده کنید . من همچنین یک قاشق بزرگ کره بادامزمینی را به سس اضافه کردم ، چون فکر میکنم به کل غذا را چربی و مزه خاصی اضافه میکند و طعم آن را افزایش میدهد که من دوست دارم .
مواد لازم برای تهیه پد تای
نودل یا رشته برنج که 15 دقیقه در آب گرم خیس شده است: 200 گرم
روغن زیتون ۳ قاشق
سیر سه حبه ، لهشده
میگو ، مرغ ۸ گرم ، به قطعات کوچک ببرید
تخممرغ ۲ عدد
جوانه لوبیا تازه یک فنجان
یک فلفل دلمهای قرمز ، کمی برش خورده
پیازچه خرد شده چند شاخه
بادامزمینی پوستکنده شده۲ / ۲ فنجان
لیمو ۲
گشنیز تازه ۱ / ۲ فنجان خرد شده
برای سس تایلندی :
سس ماهی ۳ قاشق
اضافه کردن سس سویا
خمیر تمبر هندی
۱ قاشق چایخوری فلفل تند ، یا بیشتر ، برای چشیدن.
۲ فاشق کره بادامزمینی ، اختیاری
مراحل و طرز تهیه پد تای :
مواد مختلف سس را با هم مخلوط کنید . کنار بگذار .
نصف قاشق سوپ خوری روغن در یک قابلمه بزرگ بر روی حرارت متوسط قرار می دهیم سپس میگو ، مرغ ، پنیر سویا ، سیر و فلفل دلمهای نیز اضافه کنید .
میگو خیلی زود می پزه ، حدود ۱ تا ۲ دقیقه در هر طرف , اگر از مرغ استفاده میکنید ، آشپزی را تا زمانی که فقط یکبار پخته شود ، حدود ۳ تا ۴ دقیقه بپزید .
همه چیز را به داخل ماهیتابه بریزید . کمی روغن اضافه کنید و تخممرغ زدهشده را اضافه کنید . یا می تونید تخممرغها ی پخته را خردکنید و با کارد به تکههای کوچکی تبدیل کنید که آن نوع آن اختیاری هست .
زشته ها ، سس ، جوانه لوبیا و بادامزمینی را به ماهیتابه اضافه کنید ( کمی بادامزمینی برای تزیین می تونید نگه دارید ) . همه چیز را با هم ترکیب کنید تا طعم شون ترکیب بشه شوند.
به مخلوط بالا پیازچه ، بادامزمینی ، گشنیز و لیمو اضافه کنید . آن را سریعا ً سرو کنید !
نکته
برای استفاده از خمیر تمبر هندی در سس ، ۲ قاشق را به جای سرکه جایگزین کنید .
نوش جان