آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرزتهیه املت گوشت پنیر قارچ در سریع ترین و کمترین زمان
طرزتهیه املت گوشت پنیر قارچ بسیار لذیذ و خوشمزه مخلوطی از سبزیجات و گوشت مفید برای سلامتی یک غذای کامل است
مدت زمان آمادهسازی: ۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۷ دقیقه
مواد لازم املت مخصوص:
۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده
یک عدد پیاز نگینی خرد شده
٢٠٠ گرم قارچ
دو عدد فلفل دلمهای قرمز و سبز
نمک و فلفل
سه عدد تخم مرغ
طرز تهیه املت گوشت و قارچ :
ابتدا ماهیتابه را با یک قاشق روغن مایع چرب کنید ۱۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز نگینی خرد شده تفت دهید و ٢٠٠ گرم قارچ را به صورت ورقهای خرد کنید.
دو عدد فلفل دلمهای قرمز و سبز را هم ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید. بعد از پنج دقیقه قارچها را اضافه کنید و نمک و فلفل را هم بیفزایید. حالا سه عدد تخم مرغ را با فاصله روی مواد سرخ شده بشکنید و بعد از سه دقیقه ماهیتابه را از روی شعله بردارید. صبحانه شما همراه با نان آماده سرو است.
ارزش غذایی قارچها
تو نمیتونی با قارچ اشتباه کنی . آنها عاری از چربی ، سدیم کم ، کمکالری و کلسترول هستند . آنها همچنین سرشار از فیبر ، ویتامین و مواد معدنی هستند . ارزش غذایی بسته به نوع قارچ تغییر میکند . اما در کل ، آنها منبع خوبی از مواد مغذی زیر هستند .
آنتی اکسیدان
آنتی اکسیدان به حفاظت از بدن از آسیب رساندن رادیکالهای آزاد کمک میکنند که میتوانند شرایطی مانند بیماریهای قلبی و سرطان داشته باشند . آنها هم چنین از شما در برابر آسیب ناشی از پیری محافظت میکنند و سیستم ایمنی شما را تقویت میکنند . قارچ غنی از آنتیاکسیدان به نام سلنیوم هستند .
بتاگوتن نوعی از فیبر رژیمی است که به شدت به بهبود کلسترول و افزایش سلامت قلب مرتبط است . هم چنین آن میتواند به بدن شما کمک کند که قند خون را تنظیم کند و خطر دیابت نوع ۲ را کاهش دهد.
ویتامینهای B
قارچ غنی از ویتامینهای B هستند : این ترکیب به حفاظت از سلامت قلب کمک میکند . برای گلبولهای قرمز خون خوب است . نیاسین برای سیستم گوارشی و حفظ پوست سالم مناسب است .برای سیستم عصبی خوب است و به بدن کمک میکند تا هورمونها را برآورده کند .
مس
مس به بدن شما کمک میکند تا سلولهای قرمز رنگ درست کنند ، که برای انتقال اکسیژن به تمام بدن به کار میروند . مواد معدنی همچنین برای فرآیندهای دیگر بدن مثل حفظ استخوانهای سالم و اعصاب نیز مهم هستند . حتی بعد از پخت ، یک فنجان ۱ فنجان قارچ میتواند حدود یک سوم مقدار توصیهشده از مس را تامین کند .
پتاسیم
پتاسیم در زمانی که به قلب ، ماهیچه و عملکرد عصبی میرسد بسیار مهم است . مقدار زیادی پتاسیم در ۲ / ۳ فنجان قارچ پختهشده وجود دارد که در یک موز متوسط به اندازه متوسط وجود دارد .