آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه نان مراکشی با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه نان مراکشی نانی با بافت بسیار نرم و لطیف که زمان زیادی هم برای پخت نمی خواد مواد اولیه ساده ای هم نیاز داره که به راحتی در دسترس است و میشه تهیه کرد.
مواد لازم برای نان مراکشی
خمیرمایه ۱/۲ ق غ
شکر ۱ ق چ
آرد ۳ پیمانه
نمک ۱ ق چ
روغن زیتون ۱ ق غ
آب به مقدار لازم
طرز تهیه و مراحل پخت نان مراکشی:
۱. ابتدا برای به عمل آوردن خمیر مایه آن را در مقداری آب ولرم همراه با شکر مخلوط کرده و چند دقیقه صبر می کنیم.
۲. در ظرفی دیگر آرد، نمک و روغن و ترکیب خمیر مایه را افزوده به تدریج آب اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا زمانی که خمیری منسجم حاصل شود که به دست نچسبد و در عین حال خیلی سفت نباشد.
۳. خمیر را روی میز کار به مدت ۸ – ۵ دقیقه ورز می دهیم تا حالتی الاستیکی پیدا کند. سپس خمیر را به چهار قسمت کرده هر کدام را چانه گرفته و روی آن را می پوشانیم تا ۱۰ دقیقه استراحت کند.
۴. روی سطح آردپاشی شده هر چانه را با کف دست گرد پهن می کنیم بطوری که ضخامت آن حدود یک سانتیمتر باشد. دوباره روی آنها را پوشانده و ۲-۱ ساعت استراحت میدهیم.
۵. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده به کمک چاقویی تیز به دلخواه چند نقطه یا یکی دو تا خط روی سطح آنها ایجاد کرده و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار می دهیم. سپس در فر را باز کرده و در صورت نیاز نان ها را برگردانده و جابه جا می کنیم تا تمام سطوح زیر و روی آنها طلایی شود. این نان رویه ای برشته و در عین حال بافتی نرم دارد. پس از خنک شدن آن را برش زده و سرو می کنیم.