طرز تهیه طاجین گوشت و به آموزش غذای مراکشی لذیذ و خوشمزه

 طرز تهیه طاجین گوشت و به + آموزش ادویه مخصوص این خورش

طرز تهیه طاجین گوشت و به این غذای مراکشی که نامش هم برگرفته از زبان ما نیز  است . طاجین نوعی غذای محبوب در کشورهای شمال آفریقا، بویژه مراکش است که با گوشت و مواد دیگر تهیه می شود. کلمه طاجین که از واژه تابه در زبان فارسی مشتق شده نام ظرف و غذای مخصوص این ظرف است که درکشورهای شمال افریقا بخصوص مراکش و تونس استفاده زیادی دارد. این نوع غذا باید با حرارت کم و به مدت طولانی پخته شود

مواد لازم طاجین گوشت و به :

میوه به ۴ عدد متوسط

پیاز 2 عدد متوسط

ساقه کرفس خرد شده 1 عدد

سیر ریز خرد شده 4 حبه

روغن گیاهی 2 قاشق غذاخوری

گوشت خورشتی 600 گرم

گوجه خرد شده 400 گرم

نخود 500 گرم

ادویه راس الحانوت 2 قاشق چایخوری

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

جعفری خرد شده مقداری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

 طرز تهیه طاجین گوشت و به

طرز تهیه طاجین گوشت و به مراکشی :

نخودها را از قبل با مقداری آب بپزید، برای راحتی کار می توانید از کنسرو نخود نیز استفاده کنید. سپس 4 عدد به را بشویید و به قطعات دلخواه خرد کنید. به دلخواه می توانید پوست به را نیز بگیرید. پیازها را ریز خرد کنید. روغن را در ماهیتابه بزرگی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن کمی داغ شد به های خرد شده را اضافه کنید و حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید تا کاراملی شوند. اگر لازم است کمی دیگر روغن اضافه کنید. سپس پیازهای خرد شده، کرفس و سیر را اضافه کنید و به مدت 2- 3 دقیقه دیگر تفت دهید. محتویات ماهیتابه را با کفگیر یا قاشق سوراخ دار بردارید تا روغن اضافی اش خارج شود و آنها را داخل یک قابلمه بریزید.

اگر لازم است مجددا کمی روغن داخل ماهیتابه بریزید و گوشت خورشتی را اضافه کنید. گوشت را حدود 4-5 دقیقه سرخ کنید تا کمی برشته شود. سپس گوشت خورشتی را نیز به قابلمه اضافه کنید. گوجه های خرد شده و نخود پخته را نیز داخل قابلمه بریزیدادویه راس الحانوت، پودر زیره و جعفری خرد شده را اضافه کنید و مواد را با هم ترکیب کنید.به میزان دلخواه غذا را با نمک و فلفل مزه دار کنید. سپس دو لیوان آب داخل قابلمه بریزید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید به مدت 4 الی 6 ساعت به آرامی بپزد. سپس اینغذای خوش عطر و خوشمزه مراکشی را در ظرف مناسب بریزید و همراه با نان یا برنج نوش جان کنید.

نکتهادویه راس الحانوت یکی از محبوب ترین ادویه های شمال آفریقا و مراکش است که به ویژه در غذاهای گوشتی استفاده می شود. می توانید این ادویه خوش عطر را به راحتی در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه ادویه راس الحانوت :

پودر زیره 1 قاشق چایخوری

پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری

نمک 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه 3/4 قاشق چایخوری

پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری

تخم گشنیز خرد شده 1/2 قاشق چایخوری

پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری

میخک خرد شده 1/4 قاشق چایخوری

**هرچقدر زمان پخت این خورش طولانی تر باشد و با حرارت کمتری بپزد بهتر جا می افتد. حتی می توانید از دیگ سفالی برای این غذا استفاده کنید تا طعمی بهتر و اصیل تر داشته باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *