کوفته با مغز قارچ و پنیر خوشمزه ترین فست فود

کوفته با مغز قارچ و پنیر غذایی خوشمزه و لذیذ به ویژه برای کسانی که مثل من عاشق قارچ و پنیرند .حتما توی خونه درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

مواد لازم برای پخت کوقته مخصوص با قارچ و پنیر چیست ؟

نیم کیلوگرم گوشت گوساله دو بار چرخ شده (گوشت نیم چرب باشه)

از 1 استکان به اندازه 1 بند انگشت کمتر آرد سوخاری (یا از نصف لیوان کمی کمتر)

1 استکان آب سرد (یا از نصف لیوان کمی کمتر ، آب را کم‌کم بریزید که احیانا مواد گوشتی خیلی آبکی نشه)

1 عدد پیاز متوسط (رنده کنید و آب‌ آن پیاز را بگیرید، فقط تفاله آن نیاز است)

1 قاشق‌ مرباخوری نمک

1 قاشق‌ چایخوری پودر فلفل قرمز

1 قاشق‌ چایخوری زیره

1 قاشق‌ چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق‌ چایخوری جوش شیرین (میشه بکینگ پودر اضافه کرد)

برای داخل آن:

1 بسته قارچ

1 عدد فلفل کاپیا (فلفل ترکیه‌ای)

2 عدد فلفل سبز

نمک

1 قاشق‌ چایخوری پودر فلفل

فلفل سیاه

فلفل قرمز پرک شده

پنیر پیتزا

پنیر چدار

کوفته با مغز قارچ و پنیر

طرز تهیه کوفته با مغز قارچ و پنیر :

ابتدا تمام مواد لازم برای گوشت را داخل ظرفی ریخته خوب ورز بدید. حتما حداقل 15 دقیقه ورز بدید. روی ظرف سلفون بکشید و داخل یخچال بذارید و حداقل 2 ساعت داخل یخچال استراحت بدید.

سپس قارچ‌ها را ریز خرد کنید. داخل ماهیتابه داغ بریزید منتظر شوید آب انداخته و سپس آب قارچ کشیده شود. هرازگاهی هم بزنید.

سپس 1 قاشق‌مرباخوری کره داخل آن ریخته، فلفل‌های ریز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. ادویه و نمک را اضافه کنید 3_2 دقیقه هم بزنید و تفت بدید مواد داخلی کوفته حاضر است

از مواد گوشتی به اندازه دلخواه جدا کرده (من اندازه بزرگ و یک پرسی درست کردم شما می‌توانید کوچکتر هم درست کنید.) روی سلفون پهن شده روی میز بذارید سلفون را روی گوشت بکشید و بصورت نازک و گرد باز کنید.

در یک طرف آن کمی از مواد قارچی را ریخته روی آن پنیر پیتزا و چدار گذاشته طرف دیگر گوشت را روی مواد تا کنید و ببندید. کناره‌هایش را خوب فشار بدید تا باز نشود. سپس داخل ماهیتابه تفلون یا چدن که کره انداخته‌اید با حرارت متوسط پشت و رو سرخ کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *