آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کانافه با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه کانافه روش پخت خانگی پوسته ظریف و خرد شده ، یک لایه مذاب پنیر اوی گوی را خرد می کند. یک گلدان شربت قند معطر ، لمس شیرین را به مورد علاقه کلاسیک اضافه می کند!
کانافه یا کنافه یک شیرینی معمولی در خاورمیانه است که در شربت گلاب خیس شده ، ساخته شده با کادیف (موی فرشته) ، پنیر آکاوی ، کره و پسته یا گردو است.
به عنوان دسر در انواع اسرائیلی ، اردنی ، لبنانی ، خاورمیانه ، سوری ، ترکی ، گیاهی تهیه میشه که تفاوت های جزئی داره .
مواد لازم برای پخت کانافه
رشته کادایف 500 گرم
کره ۲۵۰ گرم
پنیر موزارلا یا پنیر خامه ای بی نمک ۲۵۰ گرم
پسته خرد شده برای تزیین
¼ قاشق چایخوری رنگ مواد غذایی پرتقال
مواد لازم برای شربت
آب یک و نیم فنجان آب
شکر کاستور یک و نیم لیوان (شکر معمولی هم میشه استفاده کرد)
3 قاشق چایخوری گلاب
طرز تهیه دسر کانافه عربی
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
در قابلمه ای که روی حرارت کم قرار دارد ، کره را ذوب کنید.
رشته های کادایف را در مقادیر کم در مخلوط کن و پالس 3 یا 4 بار قرار دهید تا جدا شود و اندازه آنها کاهش یابد. یا به وسیله قیچی یا چاقو به اندازه های کوچکتر برش دهید
رشته کادایف رو به درون یک کاسه بزرگ منتقل کنید. کره شفاف شده ذوب شده را بریزید و با دستان خود هم بزنید تا تمام موهای رشته کادایف کره ای و چرب بشه , کف یک تابه مربع ، مستطیلی یا گرد را با تقریباً نیمی از مخلوط کادیف و کره بچسبانید. با دستان خود در کف تابه یا قابلمه صاف کنید.
سپس پنیر را رنده کرده ( یا میتوان با همزن هم زد ) و با فشار ملایم ، روی رشته را با پنیر بپوشانید. و روی پنیر را با بقیه رشته های آغشته به کره بپوشانید. با دست صاف کنید تا سطح آن صاف شود.
20 تا 25 دقیقه پخت برای دسر مون کافی است تا کیک به آرامی قهوه ای شود.
در حالی که کیک در حال پخت است ، شربت را آماده کنید:
شکر و آب را روی حرارت کم گرم کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر کاملا حل شود.
گلاب را اضافه کنید. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود.
هنگامی که دسر مون ازفر خارج شد ، شربت را روی کانافه بریزید و روش رو با پسته خرد شده تزیین کنید .سپس داغ سرو کنید. این شیرینی داغ سرو می شود.