طرز تهیه کالو پراما آموزش دسر یونانی بسیار لذیذ و شیرین

طرز تهیه کالو پراما آموزش دستور العمل دسر ساده یونانی

طرز تهیه کالو پراما این دسر مانند بسیاری دسرهای یونانی یا قبرسی , آن‌ها معمولا ً شیرین هستند , در بخش‌های بسیار کوچک سرو می‌شوند و از قهوه به عنوان شیره قندی استفاده می‌کنند. فرآیند معمول یک پایه کیک است که با ریختن شربت غلیظ شکر دنبال می‌شود .

مواد لازم مخلوط کیک کالو

تخم‌مرغ 4 عدد
شکر  3/4 پیمانه
شیر 1  پیمانه
روغن گیاهی 1 پیمانه
بکینگ پودر دو قاشق چای خوری
چند قطره گلاب
آرد  سمولینا  500 گرم
بادام نصف شده به مقدار لازم (پوست کنده بودنش اختیازی است بادام با پوست هم میشه استفاده کرد)

طرز تهیه کالو پراما

شربت قند یا شربت بار مخصوص کالو:

آب جوش 2 پیمانه

شکر قنادی یا کاستر 3 پیمانه
آب لیمو یک قاشق چای خوری
گلاب نصف قاشق چای خوری
3 تکه کوچک چوب دارچین

طرز تهیه و آماده سازی  مخلوط کیک کالو پراما

مرحله ۱ :ابتدا در یک کاسه بزرگ 4 عدد تخم‌مرغ‌ را بشکنید و با همزن خوب مخلوط کنید .

مرحله ۲: سپس در این مرحله شکر , شیر , تمام روغن گیاهی , بکینگ پودر و گلاب را به هم اضافه کنید , بعد خوب  هم بزنید ,

مرحله ۳  :  در نهایت 500 گرم سمولینا رو اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید .

مرحله ۴: مخلوط  آماده شده را به یک سینی مخصوص پخت کیک عمیق بریزید ( شما می‌خواهید مخلوط حدود چند سانتی عمق داشته باشد یا بگیرید ) .
مرحله ۵ : بادام را در ردیفی از مخلوط ریخته شده در سینی  قرار دهید. مثل تصویر

مرحله ۶ :در یک فر قبل از داغ در ۱۷۰ درجه سانتیگراد برای ۳۰ تا ۴۰ دقیقه یا تا زمانی که طلایی (آزمایش با یک چاقو درج در وسط غذا باید تمیز شود). بگذارید کمی خنک بماند.

سپس  شربت شکر گذاری مرحله‌ای را انجام دهید

 

مرحله ۷: روش پخت شربت شکر:

پخت شربت شکر در حالی که کیک کالو را درست می‌کنید، شربت شکر را هم تهیه کنید.

مرحله ۹: در ماهی‌تابه، ۳ فنجان شکر، آب جوش، عصاره لیمو، گلاب و دارچین را اضافه کنید.

مرحله ۱۰ : مخلوط را بجوشانید و سپس به مدت ۱۰ دقیقه به آرامی بجوشد نیاز نیست که در این روش شربت بسیار غلیظ  باشد (روش سنتی برای آزمایش این است که اگر قرار است دست باز شما را در بخار قرار دهد و زمانی که احساس چسبندگی می‌کند) شربت آماده است .

مرحله ۱۱: بعد از این که پخت کیک تمام شد , و در حالی که گرم است , این کیک را به الماس‌ها و یا مربع تقسیم کنید . ظرف شربت را بریزید و برای مدت دو ساعت خیس کنید.


 

طرز تهیه کالو پراما
این مزه را هنگامی که هنوز اندکی گرم و به  دمای اتاق رسیده به همراه نوشیدنی مورد علاقتون چای یا قهوه  میل کنید .

نوش جان

طرز تهیه کروسانت مرغ لقمه پیچ غذای بسیار خوشمزه و پرطرفدار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *