آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه ایچلی کوفته با دستور مرحله به مرحله
طرز تهیه ایچلی کوفته بسیار لذیذ و خوشمزه و عالی و به عنوان غذا و پیش غذای اصلی برای مهمانی های شما می تونه باشه . این غذای عالی دستورالعمل ساده ای داره و زمان زیادی هم برای پخت نیاز نداره .
مواد لازم برای ایچلی کوفته :
بلغور گندم (مخصوص کوفته نازک باشد ) 1.5 پ
آرد سمولینا نصف پ
آرد 3 ق غ
زیره خشک شده 1 ق م
ریحان خشک شده 1 ق م
فلفل سیاه 1 ق م
آب ولرم 1.5 پ
سینه مرغ چرخ کرده 300 گرم
نمک به مقدار لازم
مواد داخلی:
پیاز 3 عدد
گوشت چرخ کرده 300 گرم
رب فلفل بدون روغن 1 ق غ
جعفری مقداری
نمک فلفل سیاه زردچوبه زیره خشک به مقدار لازم
گردو خرد شده نصف پ
کره 1 ق غ
طرز تهیه و مراحل پخت ایچلی کوفته:
ابتدا مواد داخلی خمیر را آماده کنید اول گوشت چرخ کرده را سرخ کنید و بعد پیاز ریز خزد شده را اضافه کنید ، بعد از سرخ کردن به آن گردو را اضاف کنید ، جعفری ریز خرد شده و ادویه جات را هم اضاف کنید کنار بگذارید تا سرد شود .
بلغور آرد سمولینا را در تابه پهن بریزید روس حرارت قرار دهید به أن آب ولرم را اضافه کنید با قاشق هم بزنید در ظرف را ببندید 1 ساعت استراحت دهید .
روی آن سینه مرغ چرخ کرده ، آرد ، نمک ، رب ، ادویه جات را اضافه کنید و شروع کنید به ورز دادن اگر خمیرتان خشک بود کمی آب اضافه کنید خمیر نه خیلی خشک نه خیلی آب دار باشد ،
( اگر این مواد را چرخ کنید خیلی بهتر میشود ) به اندازه ی بزرگیه نارنگی از خمیر برداشته و گلوگه کنید و طبق فیلم خمیر را باز کنید خمیر خیلی نازک باشد بهتر است داخل خمیر 1 ق غ از مواد داخلی برداشته داخل خمیر بگذارید و خمیر را ببندید ،کوفته ها را در ظرفی پر از روغن خوب گرم شده سرخ کنید و یا هم می تونید در آب نمک آب پز کنید .
اگر می خواهید خمیر را نگه داری کنید قبل اینک اب پزکنید در پلاستیک در بسته در فریز نگه داری کنید.
آرد سمولینا رو میتونید از لوازم قنادی یا فروشگاه ها و عطاری ها تهیه کنید .
بلغور گندم رو هم میتونید از عطاری ها و یا فروشگاه ها تهیه کنید .