آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه سوسیس خانگی با دستور پخت مرحله به مرحله
طرز تهیه سوسیس خانگی می دانیم که اکثز افارد طرفدار سوسیس و کالباس هستند و بیشتر مواقعی که زمانی برای پخت و پز نداریم و غذای حاضری م یخواهیم به سراغ سوسیس می ریم البته سوسیس و کالباس کارخانه ای در بازار بسیار است اما نوع خانگی آن بسیار سالم و خوشمزه و مقوی نیز است
مواد اولیه سوسیس خانگی
گوشت مرغ (ران ، سینه ،فیله_برای 1200 گرم مواد را2برابر میکنیم) 500 تا 600 گرم
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 2 ق.غ
پودر سویا 1.2 پیمانه
پودر نشاسته 1.2 پیمانه
سیر 4 حبه
آب سرد کمی
آرد گندم 1.2 پیمانه
پودر پیاز (پیاز را رنده کرده و آبش را گرفته تفاله اش را به مواد اضافه میکنیم ) 2 ق.غ
ادویه سوسیس :
سیر (پودر شده) 1 ق.م
شیر خشک قنادی 1 ق.غ
نمک 1 ق.غ
شکر 1 ق.م
فلفل قرمز و سیاه (هرکدام) 1.2 ق.م
آویشن_هل_دارچین 1.2 ق.م
تخم خردل 1.2 ق.چ
ریشه جوز هندی 1.2 ق.چ
میخک 1 عدد
زنجبیل_زردچوبه 1.2 ق.چ
ادویه سوسیس برای 500 تا 600 گرم (برای 1200 گرم همه مواد را دوبرابر میکنیم )
طرز تهیه و مراحل آماده کردن سوسیس خانگی:
مواد را ابتدا میکوبیم تا کمی له شود. سپس در چرخ گوشت چرخ می کنیم و بعد 3 بار الک می کنیم. هیچ زبری نباید داشته باشد باید عین آرد نرم باشد وگرنه زیر دندان میآید و خوشایند نیست.
ابتدا گوشت رو سه بار با دنده ریز چرخ گوشت چرخ میکنیم،سپس همزمان با ورز دادن و به مرور بقیه مواد را کم کم به ان اضافه می کنیم.
دست آخر ادویه را که از الک رد کرده ایم را کم کم به مخلوط گوشت اضافه می کنیم،وقتی تمام مواد حل شد،
باید حدود یک ربع تا نیم ساعت مواد را خوب ورز بدهیم تا گوشتمان انسجام پیدا کند.
رول (کاغذ مخصوص سوسیس ) را به سر مخصوص سوسیس درست کردن چرخ گوشت زده و با یک نخ محکم می بندیم و به چرخ گوشت می زنیم و مواد رو از چرخ مینیم تا به حالت سوسیسی در کاغذ بیاید.
وقتی مواد از چرخ گوشت بیرون میاد باید شخص دیگری باشه و دستش رو بگیره زیر مواد که نشکنه و هوا داخلش نره. بعد که گوشتها کاملا از چرخ گوشت اومد بیرون با یه نخ محکم و کلفت سوسیس ها رو در هرسایزی که می خوایم اندازه میزنیم و نخ پیچ می کنیم.
بعد توی بخار پز میزاری البته ما بخار پز نداشتیم یه قابلمه بزرگ رو گذاشتم آبش جوش اومد، بعد ابکش فلزی گذاشتم روش و سوسیس ها رو چیدم توی اون و در قابلمه رو گذاشتم و به مدت نیم ساعت بخار پز کردم بعد گذاشتم سرد شد و فریز کردم.
برای درست کردن سوسیس از هر نوع گوشتی می تونید استفاده کنید،فقط بدون چربی باشه
مثل: گوساله ،گوسفند، بوقلمون ،شتر مرغ، مرغابی و..