طرز تهیه کیک حلوایی بسیار خوشمزه، کیکش بافت خیلی خوبی داره وحلوای روی کیک هم حلوای زعفرانی هست و خیلی خوشمزس، توصیه می کنم حتما تو خونه این کیک رو آماده کنید.
برای پخت حلوا از هر نوع آردی که دوست دارید می تونید استفاده کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک حلوا چیست ؟
تخم مرغ 3 عدد
شکر 2/3 لیوان
آرد 2 لیوان
روغن مایع 1/2 لیوان
بکینگ پودر یک قشق غذاخوری سرصاف
وانلی 1/3 قاشق چای خوری
شیر 1 پیمانه
مراحل پخت و طرز تهیه کیک حلوایی
اول بریم سراغ تهیه کیک:
زرده وسفیده ۳عدد تخم مرغ را از هم جدا کنید، سفیده ها را با دور تند همزن بزنید به محض کف کردن نصف میزان شکر دستور را کم کم اضافه کنید (می تونید شکر را نصف لیوان بریزید ولی شیرینی کیک وحلوا با همین میزان شکر به نظرمن اندازه بود،دیگه بستگی به ذائقه خودتون داره) خوب هم بزنید تا سفیده فرم گرفته و با برگرداندن ظرف نریزد،
زرده ها را با مابقی شکر، وانیل خوب بزنید تا کرم رنگ و حجیم شود سپس شیر ولرم وروغن مایع را اضافه کنید کممی هم بزنید،سفیده فرم گرفته را اضافه کنید ودرنهایت مخلوط الک شده آرد وبیکینگ پودر را طی دو سه مرحله، ودرحد یکنواخت شدن مایه کیک آن را یکدست کنید،
کیک را درون قالب ۳۰×۲۰ کاغذ روغنی انداخته ریخته سطح کیک را صاف کنید ودر فر ازقبل گرم ۱۸۰درجه حدود بیست تا سی دقیقه ای پخت دهید،
فر خارج کنید بگذارید کاااامل سرد بشه بعد برش گردونید و کاغذ روغنی را جدا کنید و دوباره درون همون قالب قرار بدید،البته برای راحتی کار می تونید داخل قالب دوباره کاغذ روغنی یا سلفون پهن کنید که تا لبه های قالب بالا اومده باشه تا موقع خارج کردن کیک حلوا ازقالب راحت باشین،
اگر کیک را شب یا روز قبل اماده کنید ووقتی کامل کامل سرد شد روش سلفون بکشید وبگذارید بمونه بافت کیک نرمتر و بهتر میشه.
تهیه کنید و اجازه دهید تا کیک کااملا سرد سرد بشه بعد با مقداری شربت یا همون شهد حلوا(شهد سرد) روی کیک را مرطوب وچسبناک کنید وحلوای گرم را روی کیک بریزید (با قاشق یا با قیف بدون ماسوره هرکدوم که راحتترین)وحلوا رو خوب صاف ویکدست کنید،
حلوا باید گرم باشه ،نه داغ که کیک راخمیر کنه نه سرد که پهن نشه،
بعد با کاردک یا پالت سطح حلوای روی کیک را یکدست و مرتب کنید وبه دلخواه طرح بندازین, سلفون بکشید حدود دو سه ساعتی بگذارید یخچال تا حلوا خودش را بگیره منسجم بشه،بعد از یخچال خارج کنید و کیک را درون قالب برش بزنید می تونید از قالب خارج کنید بعد برش بدین،
بعد با کاردک یا پالت سطح حلوای روی کیک را یکدست و مرتب کنید وبه دلخواه طرح بندازین, سلفون بکشید حدود دو سه ساعتی بگذارید یخچال تا حلوا خودش را بگیره منسجم بشه،بعد از یخچال خارج کنید و کیک را درون قالب برش بزنید می تونید از قالب خارج کنید بعد برش بدین،
حلوا هم حلوای زعفرانی هست خیلی خوشمزس که من با ارد سبوس دار تهیه کردم و ارد راخوب تفت دادم وکمی تیره تر درست کردم اگر خواستین رنگش روشن باشه یعنی زرد رنگ با اردقنادی تهیه کنید یا ارد گندم راکمتر تفت بدین، دستورش دراین هشتک هست قبلا گذاشتم ولی بازهم با مراحل کار براتون میگذارم
طرز تیهه شربت برای تهیه حلوا:
نصف لیوان شکر را با یک سوم لیوان آب درون ظرفی ریخته بدون هم زدن شکر روی حرارت ملایم بگذارید اجازه دهید تا شکر خودجوش حل شود و کمی قوام اید سپس کمی گلاب و زعفران و پودر هل اضافه کنید و شعله را خاموش کنید پس از سرد شدن روی کیک بدهید.