طرز تهیه فیله استریپس از فیله مرغ راحتترین روشی که من دارم وقتی مرغ می یرم سینه مرغ رو فیله مکنم و در فریزر همیشه آماده دارم و این به کام سرعت میده البته فیله مرغ در بازار آماده و بسته بندی قابل فروش هست ولی با این کار هزینه کمتری صرف میشه
فیله استریپس یعنی مزه دار کردن مرغ و و بیشتر شبیه مرغ پولکی است من هر موقع ممان داشته باشم چه برای شام یا برای ناهار این فیله در کنار دیگر غذاهام می ذارم هم خوشمزه است و هم بسیار مجلسی .
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه فیله استریپس چیست ؟
فیله های مرغ
پودر پیاز
آب نارنج نصف استکان
پاپریکا و فلفل
حریره سیر و فلفل قرمز
آرد گندم
پودر آویشن و پودر سیر
مراحل پخت و طرز تهیه فیله استریپس :
ابتدا فیله های مرغ رو با نمک و پاپریکا،فلفل،حریره سیر ، پودر پیاز و نصف استکان آب نارنج مخلوط کردم و از شب قبل گذاشتم تا حسابی مزه دار بشه.
یه ظرف بزرگ رو آرد گندم می ریزیم، به این آرد، نمک و پودر آویشن، فلفل قرمز، و پودر سیر اضافه کرده و خوب هم می زنیم.
یه کاسه دیگه رو هم آب و یخ میریزیم و کنار دستمون می زاریم. حتما باید با انبر کار کنیم، دستمون اصلا نباید خیس بشه.
با انبر فیله رو برمی داریم، داخل آرد می غلطونیم و بعد با انبر یه لحظه داخل آب سرد گذاشته و دوباره داخل آرد می زاریم. این حرکت رو ٢بار انجام میدیم.
کار اصلی ما از حالا شروع میشه، هر دو مشتمون رو پر از آرد کرده و فیله رو بین دو دست قرار میدیم و دستامون رو بهم مالش می دیم،چندین بار اینکارو تکرار می کنیم، یادتون باشه اصلا دستتون نباید با فیله تماس داشته باشه،مابین دست و فیله فقط باید آرد باشه.
همینطور به اینکار ادامه می دیم تا آرد به خورد فیله بره، و روی فیله حالت تکه تکه و پولکی شکل به خودش بگیره.
یه قابلمه کوچیک رو روغن ریخته و فیله ها رو دونه دونه داخلش سرخ می کنیم تا ترد و برشته بشه، ۴ دقیقه برای مغز پخت شدن و برشته شدن فیله ها کافیه.
نکات قابل توجه
** سیر رو به هیچوجه حذف نکنید اصلا مزش در فیله ها پیدا نسیت اما در خوشمزه شدن فیله استریپس خیلی تاثیر داره .
** حتما در مالش فیله ها دقت داشته باشید که آرد خوب به خورد فیله بره و شکل پولکی پدا کنه اصلا کار سختی نیست و نیاز به فشار زیاد نداره