آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه سوپ سفید به همراه آموزش تهیه سس سفید مخصوص
طرز تهیه سوپ سفید اهمیت مصرف سوپ و آش ها رو که نگم براتون بسیار مفید و سالم در همه سنین و بویژه برای کودکان که در حال رشد هستند . البته سوپ سفیدی که امروز آموزشش رو در بخش آشپزی ایران پاتوق داریم بسیار خوشمزه و مجلسی است که به عنوان پیش غذاا در مهمانی هاتون می تونید اون رو بپزید .
مواد لازم برای ۵ نفر سوپ سفید :
جو پرک 1پیمانه
هویج نگینی شده یا رنده شده 3عدد
ذرت 1/2 پیمانه دلبخواهی
عصاره مرغ 1یا 2عدد
سینه مرغ 400 گرم
قارچ 300 گرم
جعفری خرد شده 2 ق غ
آبیلیمو به میزان لازم (اختیاری )
طرز تهیه و مراحل پخت سوپ سفید
ابتدا جو رو همراه آب گذاشتم بپزه.
کمی که پخت مرغ رو که از قبل پختم و ریش ریش شده رو به همراه عصاره مرغ و نمک و فلفل سیاه اضافه کردم .
سپس هویج نگینی شده رو اضافه کردم.
وقتی جو کاملا پخت حدود یه ربع آخر قارچ رو همراه جعفری و سس سفید اضافه کردم.
من برای چانشی این غذا آبلیمو رو توصیه میکنم
هر چی ترش تر سوپ خوشمزه تر
سس سفید رو با مقداری از مواد سوپم روون کردم بعد به قابلمه سوپ اضافه کردم باید دقت کنید که پس از افزودن سس سوپتون رو مدام هم بزنید که ته نگیره.
مواد لازم سس سفید :
شیر : دو پیمانه
کره : 100 گرم
آرد سفید : 5 ق غ
خامه صبحانه : 100 گرم
نمک و فلفل سیاه یا فلفل سفید : به
میزان لازم
زنجبیل :یک ق چ
پودر آویشن : یک ق چ
برای تهیه سس سفید :
1-آرد رو ابتدا کمی تفت دادم تا خامی آرد گرفته بشه ولی آرد رنگش تغییر نکنه.
2-سپس کره رو در قابلمه ای دیگه آب کردم و مخلوط آرد و نمک و فلفل رو اضافه کردم و تفت دادم.
3-از روی حرارت برداشتم و کم کم شیر رو اضافه کردم و مخلوط کردم تا یه دست بشه و گلوله داخلش نباشه .
4-سپس روی حرارت ملایم گذاشتم و مرتب هم زدم تا غلیظ بشه.
4-سپس از روی حرارت برداشتم وقتی از جوش افتاد خامه رو بهش اضافه کردم و مخلوط کردم .