آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه ته چین عدس پلو غذایی ساده و متفاوت
طرز تهیه ته چین عدس پلو یا عدس پلو قالبی شکم پر غذای بسیار خوشمزه و مجلسی و همینطور بسیار پرطرفدار که به خاصیت و مقوی بودنش هم باید اشاره کرد .
مواد لازم ته چین عدس پلو :
عدس یک پیمانه
برنج دو پیمانه
زعفران نمک
روغن
پیاز داغ
نمک و فلفل زردچوبه
زیره و ادویه کاری
گوشت چرخ کرده
یک قاشق رب گوجه فرنگی
کشمش خلال پسته و بادام برای تزیین
کره
روش تهیه و دستور پخت عدس پلو قالبی شکم پر:
یک پیمانه عدس خیس میکنم از شب قبل بعد می پزم تا حدی که له نشه بعد دو پیمانه برنج به اندازه کته داخلش آب میریزم به همراه زعفران نمک میذارم پخته بشه بعد اواسط پخت عدس اضافه می کنم
آب برنج که کامل کشیده شده از داخل قابلمه خالی می کنم ، قابلمه رو می شورم روغن ( کمی بیشتر از حد معول ) وقتی روغن کامل داغ شد سه چهارمبرنج و عدس رو داخل قابلمه بریزید و طبق عکس یه حفره ایجاد کنید و برنج به دیوارها بچسبونید بعد مواد میانی و مقداری پیاز داغ بریزید و با بقیه برنج اضافه کنید و سطح روی برنج کامل صاف کنید .
با دمکنی با حرارت ملایم حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه زمان بدید تادم بکشه و ته دیگش برشته بشه.
مواد میانی که من استفاده کردم، پیاز با نمک و فلفل زردچوبه زیره و ادویه کاری تفت دادم ،گوشت چرخ کرده اضافه کردم و باز تفت دادم و در آخر یک قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم، بعد از کمی تفت زیرش خاموش کردم.
برای سرو و تزئین کشمش خلال پسته و خلال بادام شستم با کمی کره تفت دادم. و در ظرف مورد نظر برگردوندم و تزیین کردم ونوش جان
نکته:
عدس رو شب قبل در آب بخیسانید
باید حتما قابلمتون نچسب باشه.
روغن داغ کنید بعد برنج اضافه کنید.
مواد میانی رو با ادویه های گفته شده خوش عطر و طعم کنید